Haberler

Yılmaz: "Vatandaşlar, bayramı huzur içerisinde geçirdi"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bayram öncesinde aldıkları önlemler ve bayram süresince yaptıkları çalışmalar neticesinde ilçe genelinde vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirdiklerini söyledi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bayram öncesinde aldıkları önlemler ve bayram süresince yaptıkları çalışmalar neticesinde ilçe genelinde vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirdiklerini söyledi.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramında 7/24 çalışan ekipler, ilçe halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için seferber oldu. Belediye Başkanı Yılmaz'ın talimatıyla tüm belediye ekipleri, bayram öncesi ve süresince vatandaşların mağdur olmaması amacıyla yoğun mesai yaptı. Ekipler, vatandaşlardan gelen taleplere de en kısa sürede yanıt vererek, karşılaşılabilecek sorunların önüne geçti. Çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcanırken, zabıta ekipleri de kurban kesim ve satış alanlarında denetimlerine aralıksız devem ederek, ilçe halkının huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalıştı.

Bayram süresince tam kadro mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bayram sonrasında da çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kurban kesim yerlerinde ve çöp konteynerlerinde yıkama ve dezenfekte çalışması yapılarak kötü kokuların ve görüntü kirliliğinin önlenmesi sağlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bir bayramı daha idrak ettiklerini belirterek, bayram öncesinde aldıkları önlemler ve bayram süresince yaptıkları çalışmalar neticesinde ilçe genelinde vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirdiklerini söyledi. Yapılan çalışmalarda özveriyle çalışan ve emeği geçen tüm personeline teşekkür eden Yılmaz, "Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimize huzurlu, güvenli, temiz ve sağlıklı bir ortamda bayram yaşatmak adına belediye hizmetlerimizi aksatmadan sürdürdük. Ekiplerimiz, 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde oldu. Amacımız, hemşehrilerimize daha yaşanılabilir bir kent sunmaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atsız Afşın Yılmaz Toroslar Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title