Haberler

Yılmaz, "Türkiye'nin Ayağındaki Prangalar Kalkacak"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran’dan sonra atılım döneminin başlayacağını söyleyerek, "Türkiye ikide bir tökezleyen ayağı prangalı Türkiye olmayacak" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran'dan sonra atılım döneminin başlayacağını söyleyerek, "Türkiye ikide bir tökezleyen ayağı prangalı Türkiye olmayacak" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Ladik ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe programına bir çimento fabrikası ziyaret ederek başlayan Yılmaz, burada işçilerle sohbet etti. Meydanda çay ocaklarının bulunduğu alanda halk ve esnafla buluşan Yılmaz, vatandaşlara AK Parti çalışmaları hakkında bilgi verdi, 24 Haziran'da destek istedi.

"Türkiye artık eski Türkiye olmayacak"

Cumhurbaşkanlığı'nda Recep Tayyip Erdoğan, Mecliste Cumhur İttifakı'nın halkın gönlünde yer ettiğini belirten Yusuf Ziya Yılmaz, sandıkta iki tercihin bir arada yapılmasının güçlü iktidar ve güçlü Meclisi getireceğini söyledi.

Sandıkta oy kullanılırken Türkiye'nin geçmişi ve geleceğinin çok iyi düşünülmesini isteyen Yılmaz, "Cumhurbaşkanlığında vatan, millet sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıktan yüksek bir oyla seçileceğine inanıyoruz. Ama Meclisin de güçlü olması gerekli. Hükümetin çalışmalarını güçlü bir şekilde yapması için yine güçlü bir Meclise ihtiyaç var. Halkımız her iki tercihinde 'devam' derse Türkiye'nin önünde hiçbir engel kalmıyor. Yeni sistem ve güçlü bir iktidar ile Türkiye artık eski Türkiye olmayacak. Türkiye artık böyle ikide bir tökezleyen ayağı prangalı Türkiye olmayacak" dedi.

Programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Büyükşehir Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, İl koordinatörü Ahmet Kayır ve teşkilat üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title