Haberler

Yılmaz Sazak Ödülleri Sahiplerini Buldu

02-2007 - 11. Yılmaz Sazak Uluslararası Yaş Grupları Atletizm Yarışmaları Çerçevesinde Düzenlenen 'Atletizme En Çok Destek Veren Medya Mensupları' Ödül Töreni Ankara'da Yapıldı.

02-2007 - 11. Yılmaz Sazak Uluslararası Yaş Grupları Atletizm Yarışmaları çerçevesinde düzenlenen ''Atletizme En Çok Destek Veren Medya Mensupları'' ödül töreni Ankara'da yapıldı.

Yüksel İnşaat'ta gerçekleştirilen törende, Yılmaz Sazak Özel Ödülü'ne layık görülen Anadolu Ajansı muhabiri Gökhan Akengin, ödülünü Nejat Kök'den aldı. Kenan Onuk Özel Ödülü'nün sahibi TRT muhabiri Güven Göktaş'a ise ödülünü merhum gazeteci Kenan Onuk'un ağabeyi İlhan Onuk verdi.

Yüksel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Sazak, törende yaptığı konuşmada atletizme desteklerinden dolayı oy çokluğuyla ödül kazanan Gökhan Akengin ve Güven Göktaş'dan bu desteklerinin artarak devam ettirmelerini istediklerini kaydetti.

Yılmaz Sazak Özel Ödülü'nü kazanan Gökhan Akengin de, Yılmaz Sazak gibi hayatının atletizme adamış birisinin adına düzenlenen yarışmada, onun adına verilen özel ödülü kazanmanın kendisini gururlandırdığını ifade etti.

Bu arada 2. Yılmaz Sazak Fotoğraf Kulvarı Sergisi'nin de açılışının yapıldığı gecede, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Yılmaz, Uluslararası Okçuluk Federasyonu Başkanı Uğur Erdener, Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Münir Yaraş ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Uğur Tenekecioğlu da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title