Haberler

Yılmaz Morgül "Eyüp Belediyesi'ni Tebrik Ediyorum"

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Eyüp Sultan’da teyzesi ile birlikte sahur yaptı.

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Eyüp Sultan'da teyzesi ile birlikte sahur yaptı. Morgül sahur yemeği için geldiği Eyüp Belediyesi'nin sosyal tesislerinde; "Eyüp Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Ramazan konusunda çok duyarlılar. İftar saatinden sabah namazı saatine kadar insanların Ramazan'ı huzur içerisinde yaşamalarını sağlıyorlar" dedi.

Türk Sanat Müziği dalında Türkiye'nin yetiştirdiği ender seslerden olan Yılmaz Morgül dün gece sahur için Eyüp Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri'ne geldi.

"Eyüp Sultan deyince huzur akla geliyor"

Sosyal tesislerde teyzesi ve yanında bulunan misafirleri ile birlikte sahur yemeği yiyen Morgül, basın mensuplarına; "Öncelikle Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı tebrik ediyorum. Yıllardır Ramazan konusunda çok duyarlılar. Bu konuda da halkın, iftar saatinden sahur saatine kadar, hatta sabah namazı saatine kadar en güzel şekilde vakit geçirmesi için Ramazan etkinlikleri düzenliyorlar. İnsanların Ramazan'ı huzur içerisinde yaşamalarını sağlıyorlar. Teyzemde Eyüp'te oturduğu için her Ramazan'da Ensari Konağı'nda ya iftar yada sahur yemeğimi yerim ve sabah namazımı kılar ayrılırım. Eyüp benim için çok başka bir yer. Zaten Eyüp Sultan deyince huzur akla geliyor. Burada Eyüp Sultan'ın topraklarında olmanın onurunu yaşıyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Morgül Eyüp Sultan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title