Haberler

Yılmaz: "Herkesi Bu Harekete Destek Vermeye Çağırıyorum"

Eski Anap Genel Başkanı Mesut Yılmaz, DYP-anavatan Birleşmesinin Başından Beri İnandığı, Arzuladığı Bir Olay Olduğunu Belirterek, 'Türkiye'yi Kendisinden Daha Çok Önemseyen Herkesi Bu Harekete Destek Vermeye Çağırıyorum' Dedi.

Eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, DYP-ANAVATAN birleşmesinin başından beri inandığı, arzuladığı bir olay olduğunu belirterek, ''Türkiye'yi kendisinden daha çok önemseyen herkesi bu harekete destek vermeye çağırıyorum'' dedi.

Yılmaz, DYP ile ANAVATAN'ın ''Demokrat Parti'' adı altında birleşme kararına ilişkin olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

''Bunu başardıkları için Sayın Ağar ve Sayın Mumcu'yu yürekten kutluyorum. Bu, aslında Türk siyasetinin kalbi olan merkezi, işgalden kurtarma operasyonudur. Ne kadar kucaklayıcı olursa o kadar başarılı olacaktır. Bu hareketin başarılı olması, Türkiye'nin uçlara savrulmadan medeniyet yürüyüşüne devam etmesinin de ön şartıdır. Türkiye'yi kendisinden daha çok önemseyen herkesi bu harekete destek vermeye çağırıyorum.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title