Haberler

Yılmaz: Halkın Dediği Oluyor

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, 'Kim Ne Derse Desin Halkın Dediği Oluyor. Bu Saatten Sonra Hiç Kimsenin Halkın İradesinin Dışında Farklı Arayışlar İçinde Olmaması Lazım' Dedi.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ''Kim ne derse desin halkın dediği oluyor. Bu saatten sonra hiç kimsenin halkın iradesinin dışında farklı arayışlar içinde olmaması lazım'' dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı'na katılan Yılmaz, gazetecilerin, ''28 Şubat'ın yıl dönümü'' konusundaki sorularını yanıtladı.

''Kim ne derse desin halkın dediğinin olduğunu'' ifade eden Bakan Yılmaz, Türkiye'de halkın seçtiği yönetimlere şöyle veya böyle müdahale etme çabalarının toplumun faydasına neticeler üretmediğini kaydetti.

Halkın gelişmeleri takip ederek, yeri geldiğinde sandığa yansıttığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

''Türkiye'nin 28 Şubat'tan bu yana nereden nereye geldiğini görüyorsunuz. Türkiye'de demokrasiye müdahaleler, halkın seçtiği yönetimlere şöyle veya böyle değişik yöntemlerle müdahale etme çabalarının bu toplumun faydasına neticeler üretmediğini söyleyebiliriz. Sonuçta kim ne derse desin halkın dediği oluyor. Ülkemiz demokratik bir ülke. Belli dönemlerde belli sıkıntılar yaşansa da sonuçta halkımız bunun gereğini yapıyor. Türkiye'nin modernleşmesi, değişiminde dönüşümünde daha demokratik bir ülke haline gelmesinde halkın verdiği desteklerle süreç devam ediyor. Dolayısıyla bu saatten sonra hiç kimsenin halkın iradesinin dışında farklı arayışlar içinde olmaması lazım.''

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title