Haberler

Yıllarını Sanata Adayan Nalan Varol, Müge Anlı'da Kansere Yakalandığını Duyurdu

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran isimlerden Nalan Varol, katıldığı Müge Anlı'nın programında kansere yakalandığını duyurdu. Zor durumda olduğunu belirten ünlü sanatçı, yardım istedi.

Türk Sanat Müziği denilince akla gelen isimlerden biri olan Nalan Varol kanser hastalığıyla baş ediyor. Zor durumda olduğunu söyleyen ve Ankara'da yaşayan Nalan Varol, Müge Anlı'nın programına katılarak yardım çağrısında bulundu.

"KİRAMI BİLE ÖDEYEMİYORUM"

Nalan Varol Müge Anlı'nın programında şunları söyledi: "Annem başkasıyla evlenince üvey babamla kalmamak için 14 yaşında evlendim. Daha doğrusu annem istedi evlenmemi. Uzun zamandır çalışamıyorum. Şimdi çok zor durumdayım. Hatta kiramı bile ödeyemiyorum. 10 sene önce kansere yakalandım. Sonra tam atlattım derken yine tekrarladı. Yalnızım, parçalanmış bir ailenin kızıyım. Ayrıca hastalığım için bile tedavi olamıyorum.


"KADIN SIĞINMA EVİNDE KALDIM"

​Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. Kadın sığınma evinde kaldım. Kanserden dolayı engelli maaşı alıyorum ama yetmiyor. Durumu çok iyi olan insanlar, sanatçı arkadaşlar, ben onlardan yardım bekliyorum. Belki toparlanırım."

Ünlü şarkıcının gençlik yıllarına ait fotoğrafları;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Biçare:

Hükümetten yardım bekleme, onların kendine hayrı yok.

5
17
yanıtYanıtla
ekoo:

sunu soramazsın cesme akarken ne yapıyordun saglıgın yerındeyken nıye bırıktırmedın. . . her seyı devletten bekleyın bu kadar onursuz acızssıniz. . sozum yınede hasta sanatcı ablamızza degıl bicare sana lafım. .

yanıt5
yanıt2
ihsan uzun:

O TURKU ŞARKI SÖYLERKEN GUNUNU GUN EDERKEN BENIM CALIŞARAK PARA BIRIKTIRCEN VE BAKUR ÖDEYECEGIM DIYE YARI GUNUM UYKUSUZ AC SUSUZ GECERKEN İMABNIM GEVERESDI BANA NE ZAMANINDA TUTSAYDI HIC AGLAMASINA GEREK YOK.

10
5
yanıtYanıtla
Seda:

Programm takip ediyorum. Kadinin istedigi tek sey para. Bircok yardim onerisinde bulundular hepsini redetti, ya para istiyomus hanimefendi yada dizilerde filmlerde rol almak istiyormus. Sosyal kurumlarda kalamazmis. Henuz o kadar yasli degilmis. Bence iyi niyetli degil bu.

14
1
yanıtYanıtla
ADIM RECEP HOCANIN OĞLU CAFER HOCA:

sizin gibi şarkıcılar, toplcular, pocular yardım etmeleri lazım. . . onlarda para çok. . onlarda ileride sizin gibi yaşlanacaklar. . kimisi paraya muhtaç olacak vs

10
1
yanıtYanıtla
Neciymiş:

Hangi döneme damga vurmuş hanımefendinin siması pek tanıdık gelmedi

10
1
yanıtYanıtla
dikat cok capkindir:

zamaninda kazandigin paralari bugünler icin yatirim yapsaydin simdi böyle yardim istemezdin. bir ata sözü vardir kedi düsün aglamaz. . .

6
4
yanıtYanıtla
Ceve:

Zamanında biriktirmezler harcar içki içer gezerler Demet akalın gibi 7milyarlık bot çorap alırlar sonrada para suyunu çeker devlet baba baksana baksana derler eh geçin bu ayakları

3
6
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

Allah acil şifalar ihsan etsin

7
0
yanıtYanıtla
ggdfg:

oradaysan demekki yıllarını yanlıs yere adamışsın ibret aldım o. o

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title