Haberler

Yılların Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa, Alibeyli ve Çınaroba mahallelerindeki tarım arazilerinin bulunduğu bölgeden geçen Karadağ deresinde 5 kilometrelik temizlik çalışmasına devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yer alan derelerde olası su taşkınlarını engellemek için temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa, Alibeyli ve Çınaroba mahallelerinin sınırları içerisinden geçen Karadağ deresinde 5 kilometrelik temizlik çalışmasına devam ediyor. MASKİ tarafından yürütülen temizlik tamamlandığında tarım arazilerinin yağışlı havalarda olası su taşkınlarından zarar görmesi engellenecek.

"TARIM ARAZİLERİ ZARAR GÖRMEYECEK"

Halitpaşa mahalle sakinlerinden Bayram Gürdemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Karadağ deresinde yürüttüğü temizlik çalışmasından dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Gürdemir, "Halitpaşa, Alibeyli ve Çınaroba mahallelerimizin tarım arazilerinin bulunduğu bölgeden geçen derenin durumu çok kötüydü. Su taşkınlarından tarım arazileri zarar görüyordu. Yıllardır çiftçiye sorun olan deremize bu hizmetin gelmesinde emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a ve personeline halkımız adına teşekkür ederim" dedi.

"HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ"

Alibeyli Mahalle Muhtarı Ferhat Badak, "Aşırı yağışlarda deremizden taşan sular nedeniyle vatandaşımızın mahsulleri etkileniyor ve evlerini su basıyordu. Bu sıkıntımızı ilettik ve MASKİ çalışmalara başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü'nün hizmetlerinden memnunuz. Ne zaman bir talebimiz olsa ilgileniyorlar. Çalışmamız tamamlanınca çok daha iyi olacak. Hizmetler için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halitpaşa Çınaroba Alibeyli Karadağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title