Haberler

Yıllardır Bozuk Olan Yollara Büyükşehir Eli Değdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt yatırımları il genelinde hızla devam ederken, yıllardır bozuk olan yollar asfaltla buluşarak daha güvenli hale geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt yatırımları il genelinde hızla devam ederken, yıllardır bozuk olan yollar asfaltla buluşarak daha güvenli hale geldi. Gördes- Salihli arasında bulunan 22 kilometrelik yolda başlatılan sıcak asfalt çalışmaları iki ilçe halkını da mutlu ederken, şu ana kadar yolun 10 kilometrelik kısmının tamamlandığı belirtildi.

Manisa'da 2016 yılı içerisinde 2 bin 500 kilometre asfalt yapmayı planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Gördes- Salihli arasında bulunan yolda başlatılan sıcak asfalt çalışmaları sürücülerin yüzünü güldürdü. Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Manisa genelinde asfalt çalışması başlattıklarını hatırlatarak, "Gördes- Salihli yolu oldukça kötü durumdaydı. Öncelikle bu yolda genişletme çalışması yaptık. Bu çalışmaların ardından 22 kilometrelik yolun ilk etabında 10 kilometrelik bölümünü tamamladık. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Vatandaşlardan çalışmalar övgü

Gördes ile Salihli'yi birbirine bağlayan yolda başlatılan sıcak asfalt çalışması vatandaşları da memnun etti. Çalışmalardan övgüyle bahseden sürücüler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

Hasan Topal isimli vatandaş, "Yolun durumu daha önce çok kötü durumdaydı. Bu nedenle Salihli'ye giderken bu yolu kullanmıyorduk. Ben bu yol ile ilgili şöyle bir örnek vermek istiyorum. Önceden bu yol sakallıydı, şimdi tıraş oldu parlıyor. Bu çalışmalardan çok memnunuz. Tabi burada sürücü arkadaşlarımızı da uyaralım. Yol cam gibi oldu diye hızlı gitmesinler, kurallara uysunlar." ifadelerini kullanırken, İbrahim Kazık isimli vatandaş da şunları söyledi:

"Daha önce buradan yayan bile geçemezken şimdi araçlarımızla geçiyoruz. Uzun yıllardır burası kötüydü. Yapanlardan Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere bu yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Bir diğer vatandaş Ümmet Yıldırım, "Bu yoldaki çalışmalardan ve hizmetlerden memnunuz. Önceden çukurlara gire gire araçlarımız sürekli arıza çıkarıyordu. Biz bu yolun asfaltlanacağını hayal bile edemezdik. Cengiz başkan gibi bir başkan daha Ege Bölgesi'nde bulunmaz." derken, Aysun Özkaragöz de, "Geçen yıl bu yoldan geçtiğimde oldukça kötü durumdaydı. Şimdi görünce oldukça şaşırdım. Yol genişlemiş, asfaltlanmış. Tabi yolların iyi durumda olması kazaların da önüne geçen bir etken oluyor. Çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Salihli Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title