Haberler

Yılın İlk Kitap Söyleşi Programı Gerçekleştirildi

Belicik’te, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk Kitap Söyleşi programı gerçekleştirildi.

Belicik'te, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk Kitap Söyleşi programı gerçekleştirildi.

Bilecik Osmangazi Ortaokulunda gerçekleşen programa Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır ve şube müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap Söyleşi programlarında her ay için okunacak bir kitap belirleniyor ve her ay farklı bir okulda söyleşi düzenleniyor. Bu söyleşilerle okullarda ve Bilecik'te kitap okuma ile ilgili bir farkındalık oluşturarak bu konuya dikkat çekmek amaçlanıyor.

Programda konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "Salman Khan'ın kitabında, eğitim konusuna farklı bir bakış açısı getirdiğini ve yeni ufuklar açtığını dile getirdi. Durmuş, "Khan Academy'nin de kurucusu olan Salman Khan'ın geleceğin okulları, öğretmen-öğrenci ilişkisi ve teknolojinin eğitime katkıları konusunda önemli tespitler yapmıştır. Kitabın eğitimciler için çok önemli bir eserdir. Kitap Söyleşi programlarımız Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve öğretmenlerimizin velilere ve öğrencilere örnek olabilecek bir etkinliktir. Söyleşiye katılan yönetici ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Milli Eğitim Müdürlüğü Osmangazi Bilecik Yazır Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title