Haberler

Yılın Girişimcisi, Ode Yalıtım Başkanı Orhan Turan Oldu

Türkiye'de Bu Yıl Beşincisi Düzenlenen ve Ernst & Young'ın 22 Yıldır Girişimcileri Desteklemek Amacıyla 50'yi Aşkın Ülkede Gerçekleştirdiği "Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması"nı, Ode Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan Kazandı.

Türkiye'de bu yıl beşincisi düzenlenen ve Ernst & Young'ın 22 yıldır girişimcileri desteklemek amacıyla 50'yi aşkın ülkede gerçekleştirdiği "Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması"nı, ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan kazandı.

Verilen bilgiye göre, "Türkiye'de Yılın Girişimcisi" seçilen Turan, ödülünü 21 Şubat gecesi Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törende, Ernst & Young Genel Müdürü Osman Dinçbaş'ın elinden aldı. Orhan Turan, dünyanın önde gelen iş dünyası ödül programı olan "Dünya Yılın Girişimcisi" ödülü için 29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Monte Carlo'da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek.

Törende, "Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması"nda finale kalan Turan'ın rakipleri Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, Tuntaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tuntaş, Eftaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Berk Uziyel ve Günkar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güneş'e de teşekkür plaketi verildi.

Öte yandan yarışmada, bu yıl ikinci kez verilen ve yarışma jürisi başkanı Hanzade Doğan Boyner tarafından sunulan "Yılın Sosyal Girişimcisi" ödülü ise Hey Tekstil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Bektaş ve Kamer Vakfı Kurucu Başkanı Nebahat Akkuş arasında paylaşıldı.

(SŞ-SŞ-GS-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title