Haberler

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

Güncelleme:

Hindistan'ın en zengini Mukesh Ambani'nin 27 yaşındaki kızı Isha Ambani ile milyarder Ajay Piramal'ın 33 yaşındaki oğlu Anand Piramal'in düğünü devam ediyor. 5 gün boyunca sürecek düğüne birçok yıldız katılırken pop şarkıcısı Beyonce düğünde sahne aldı.

Hindistan'ın en zengini Mukesh Ambani'nin 27 yaşındaki kızı Isha Ambani ile milyarder Ajay Piramal'ın 33 yaşındaki oğlu Anand Piramal'in 8 Aralık'ta başlayan düğünü devam ediyor. Çarşamba gecesi sona erecek düğüne yüzlerce film yıldızı katılırken düğünde ABD'li pop şarkıcısı Beyonce sahne aldı. Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın da katıldığı düğüne davetlilerin 100 uçakla taşındığı belirtiliyor.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

BOLLYWOOD YILDIZLARI DA DÜĞÜNDEYDİ

Davetliler arasında Amerikan medya kuruluşu Huffington Post'un sahibi Arianna Huffington, dünyanın en zengin iş adamlarından Lakshmi Mittal ve ünlü kriketçi Sachin Tendulkar da vardı. Düğüne ünlü Bollywood yıldızlarından Aamir Khan, Shahid Kapoor ve Arjun Kapoor katılırken Bollywood'un Kralı olarak bilinen usa oyuncu Shah Rukh Khan da onur konuğu olarak katıldı.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

GELİN DAVETLİLERE ELLERİYLE SERVİS YAPTI

Düğünün sahibi Mukesh Ambani ve eşi Nita, kızları Isha yaklaşık 5 bin 200 davetliye elleriyle yemek servisi yaptı. Gelin Isha'nın düğününe davet edilen evsizlere şahsen yemek servisi yapması da dikkat çekti.

Dünyanın konuştuğu düğünden kareler;

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Beyonce'nin Sahne Aldığı Yılın Düğünü Devam Ediyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Dürbünlü:

orada bulunanların tümü cehennem odunudurlar,,ancak hiçbirinin haberi bile yok,,azrail onlara aniden gelecek ve canlarını cehennemin kaynar yerinecek atacaktır.utanmazların sonu hüsrandır.

7
17
yanıtYanıtla
Betül:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt2
yanıt4
Kayserili:

AYNEN KATILIYORUM DAYI.

yanıt2
yanıt4
..................:

Onları bilmem de sen çoktan cehenneme odun olmuşsun Rabbim bilir ya. kimse yaradan yerine hüküm veremez . Bu açık şirktir.

yanıt10
yanıt1
Adınızı Yazın:

Arkadaşlar bazıları atıp tutuyor. yok cennete gidecekler, yok cehenneme gidecekler, yanacaklar. bizi korkutmak için bence uydurulmuş kelimeler. herşey vicdan akıl ve merhamet işi. Vicdanın yoksa herşey yaparsın. amerika, israil ve diğer emperyalist güçler yıllardır fakirleri öldürüyorlar, sömürüyorlar. hiçbirşey olmuyor onlara. zenginler gittikçe zengin, fakirde gittikçe fakirleşiyor. birileri sizin sırtınızdan zengin oluyorsa sizde halinize şükrediyorsanız allah akıl fikir versin derim.

11
4
yanıtYanıtla
falco52:

RABBİMİZ , çalışan emek sarfeden eğer ataistte olsa ona hak ettiğini verir bu dünyada engel olmaz. . . çünkü o adaletlidir. . müslüman sırf ibadet ediyor diye zengin olamaz. . . çalışması lazım. . armut piş ağzıma düş olamaz. .

yanıt2
yanıt0
yas.:

ülkeleri ingizler tarafından sömürüldü. fakirlik için perişanlar. bu azgın insanlar ne yapıyor. yazık.

9
2
yanıtYanıtla
ADSIZ:

ÜLKE AÇLIK ÇEKİYOR BUNLAR DÜĞÜNE MİLYONLAR ÖDÜYOR. DİKKAT EDERSENİZ FAKİR ÜLKELERİN ZENGİN KESMİ İSTİŞAHAMI ÇOK OLUYOR ÇÜNKÜ PARA BİRKAÇ KİŞİNİN ELİNDE BULUNUYOR. GELİR DAĞILIMI YOK.

8
0
yanıtYanıtla
Garip:

Kazanan nasıl kazanıyor . Kazanamayan kazanmak için ne yapıyor?adam çabalamış etmiş aklını kullanmış zengin olmuş. Helal olsun.

yanıt0
yanıt0
hasan:

kimin Cehenneme yada Cennete girecegini .. sadece Yaradan bilir

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title