Haberler

Yıldıztepe'de Yarıyıl Tatili Yoğunluğu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde, yarıyıl tatili dolayısıyla ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Ilgaz Dağı'nın eteklerinde bulunan ve uzunlukları 300, 2 bin 400 ve 4 bin 500 metre olan 3 piste sahip kayak merkezi, İstanbul, Ankara, Kastamonu, Bartın ve Sinop gibi çeşitli kentlerden gelen kayakseverleri ağırlıyor.

Yarıyıl tatilini Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, dağın doğal güzellikleri arasında kayak ve snowboard yapıp, kızakla kayarak keyifli vakit geçirebiliyor.

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneğinde görevli antrenörlerden Recep Efe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinin sömestir tatili nedeniyle çok sayıda ziyaretçiyi ağırladığını söyledi.

Kayak merkezinin yeni yatırımlarla yeni ziyaretçiler çektiğini belirten Efe, "Tesisimizde geçen seneye göre kar durumu da çok iyi. Ziyaretçi sayımızda da artış bulunuyor. Sömestir tatilinde hafta sonu günlük 7 bin civarında vatandaşımızı ağırlıyoruz." dedi.

Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin doğal güzelliklerine dikkati çeken Recep Efe, bütün kayakseverleri Yıldıztepe'ye beklediklerini dile getirdi.

Kayak yapmak için Aksaray'dan gelen Ayşe Songür de tesisi çok beğendiğini aktardı.

Yarıyıl tatili dolayısıyla çocuklarıyla kayak yapmaya geldiklerini belirten Songür, ilk defa kayak yaptığını, bundan sonra da gelmeye devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kayak Merkezi Yıldıztepe Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title