Haberler

Yıldızpark Kadınlar İçin Düzenleniyor

Güncelleme:

Urla'nın en eski parklarından biri olan Yıldız Park, Urlalı kadınlar ve çocuklar için düzenleniyor.

Kadınların sosyal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirecekleri, çocukların oyun oynayacakları bir yaşam alanı haline getirilecek olan Yıldız Park, Urla Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler ekipleri tarafından yenileniyor.

Kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını destekleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kadınlar için semt evleri açmaya, yaşam alanları yapmaya, üreten kadınları kooperatif çatısı altında birleştirerek, üretici pazarlarla ekonomik alanda da güçlendirmeye devam ediyor.

Çocuk parkı, kamelya, spor aletleri ve oturma gruplarının yer alacağı parkta bir de parka gelen vatandaşların oturup sohbet edebilecekleri, çaylarını ve kahvelerini içebilecekleri kafe olacak.

YILDIZPARKTA NELER YAPILDI

Kadın yaşam alanı olacak şekilde düzenlenen Yıldız parkta, Park Bahçeler ekipleri tarafından toprak tesviyesi, bitki dikimleri ve çim ekimi gerçekleştirildi. Otomatik sulama sistemi döşenmesiyle hem para hem de zamandan tasarruf yapacak olan Urla Belediyesi, suyu daha akıllı kullanarak, bitkilerden ve çimlerden daha iyi bir şekilde yararlanabilecek.

Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan elektrik tesisatları ve takılan spot ışıklarla kadınların akşam saatlerinde de parkı verimli bir şekilde kullanmaları amaçlanıyor. Hizmete girmesi planlanan mevcut büfeye mutfak takılarak, seramik döşendi. Ters tavan yapılan büfenin önündeki gölgelikler yenilendi. Zemine beton dökülerek, fayans döşemelerinin yapıldığı büfe, çocukların ve aileleri için hizmetine açılmayı bekliyor.

Parkta yer alan mevcut tuvaletlerin yenileme çalışmasını yapan ekipler, ters tavan, Klozet, lavabo ve vitrifiye montajlarını gerçekleştirdiler. Kapı ve pencere montajlarının da yapıldığı tuvaletlerde dış cephe boyası da tamamlandı

NELER YAPILACAK

Mevcut oturma alanının birinin zemini çim halı döşendi. Diğer oturma birimine biri çocuklar diğeri aileler için kamelyalar yapıldı. Kamelyaların önüne gelecek oturma grupları ile çocuklar ve aileleri için keyifli sohbetlerin yapılacağı bir alan oluşturuluyor.

Okulun önündeki alana çim ekilerek, kenarları demir korkuluk ile kapatılacak. Çim halı ile kaplanan alana spor aletleri montajı yapılacak. Okulun önünde bulunan salıncak, mevcut oyun alanına taşınacak, bu alan ve çocuklar için yapılan kamelya alanının zemini kauçuk ile kaplanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sibel Uyar Urla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title