Haberler

Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" Projesi

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" adlı proje kapsamında sahnede buluşturuyor.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" adlı proje kapsamında sahnede buluşturuyor.

TOÇEV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü ve futbolcular Mehmet Topal ile Serkan Balcı'nın öncülüğünde 9 Şubat'ta TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek konser için sanatçı ve sporcular ses provalarını sürdürüyor.

"Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" adlı proje kapsamında provalar için stüdyoya giren Balcı ile Zara, Neşet Ertaş'ın "Yalan Dünya" türküsünü söyledi.

Zara, çocuklara karşı her zaman zaafı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Hiç tanımadığım, yolda geçerken görüp yolumu değiştirmeyi, geç saatlere kalmayı bile göze alarak dayak yemesini engellemeye çalıştığım çocuklarım oldu benim. Bazen dilenenlerle arkadaşlık yapıp, onlarla aynı sofraya oturup hissini anlamaya çalıştım. Bunun gibi nice hikayeler yaşadım. Bugün fiziki olarak yeni anne olmuş görünebilirim ama aslında çok genç anne oldum ben. Hislerimde hepsi benim çocuklarımdı. Keşke tüm dünya çocuklarının annesi olabilseydim, hepsine sımsıkı sarılabilseydim, gözlerine bakıp çok sevildiklerini söyleyebilseydim. Her konserimde son eserimi söylemek üzere mekandaki tüm çocukları sahneye davet edip, gözlerine bakar, kucaklarım. Sadece bir sarılmanın bile bir insanı nasıl değiştirdiğini, güven kazandırdığını, gözlerimle gördüğüm için tüm çocuklara emek harcamak üzere kolları sıvadım."

Proje

Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü ve futbolcular Mehmet Topal ile Serkan Balcı'nın öncülüğünde 9 Şubat'ta TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek gecede sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara ve Ziynet Sali çıkacak.

Sanatçılara, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, FİFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, futbolcular Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Gökhan Töre, Nuri Şahin, Olcan Adın, Serkan Balcı, Mehmet Topal, Semih Kaya ve Volkan Demirel, tenisçi Çağla Büyükakçay, milli voleybolcular Eda Erdem Dündar ve Neslihan Demir, boksör Gökhan Saki, Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Hidayet Türkoğlu, eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile eski dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner eşlik edecek.

Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak. TİM Maslak Show Center'da 9 Şubat'ta gerçekleştirilecek konserin biletleri, BİLETİX üzerinden satılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Serkan Balcı Mehmet Topal Metin Özülkü Maslak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title