Haberler

Yıldızlar Tek Tek Ayrılıyor

1980'li Yıllarda Fırtına Gibi Esen "Dallas" Dizisinin Sinema Filminin Çekimine 1 Ay Kala Sorunlar Zirveye Tırmandı. Shırley Maclaıne, Luke Wılson ve Jennıfer Lopez Projeden Ayrılırken, Kadroda Sadece John Travolta Bulunuyor.

Yönetmen Robert Luketic'in Nisan ayında iş bırakmasının ardından yönetmen koltuğuna Gurinder Chadha oturdu.

Bu sorunun giderilmesinin ardından "Southfork" çiftliğinde yine sular durulmadı. Filmde "Sue Ellen" karakterini canlandıracak olan ve yapımın en büyük kozları arasında gösterilen ünlü yıldız Jennifer Lopez de projeden ayrıldığını açıkladı.

Lopez'in ayrılık kararının ardından film kadrosundaki ayrılıklar "çorap söküğü" gibi birbirini izledi. Filmde "Bobby Ewing"i canlandıracak Luke Wilson ve Bayan Ellie'yi oynayacak tecrübeli aktris Shirley Maclaine de kadrodan ayrıldı.

Jennifer Lopez'in yerine J.R'ın eşi Sue Ellen'ı canlandırması için yapımcılarla masaya oturan Meg Ryan ile görüşmeler de durdu. Böylece filmin kadrosunda J.R Ewing'i canlandıracak ünlü aktör John Travolta'nın dışında kimse kalmadı.

Bu durumda rejisör Chadha'nın da yeni kadronun belirlenmesiyle birlikte yönetmen koltuğunda kalıp kalmayacağına ilişkin bir değerlendirmede bulunacağı belirtildi.

Yapımcıların film için 65 milyon dolar bütçe belirlediği, bu nedenle de yeni kadroda daha az tanınan isimlere yer vermeyi düşündüğü ifade edildi.

Filmin çekimlerine yeni kadronun belirlenmesiyle birlikte gelecek yıl Ocak ayında başlanması planlanıyor.

BİR EFSANEYDİ

Dallas dizisi, 1978-1991 yılları arasında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelerde gösterilmiş ve büyük ilgiyle izlenmişti.

Gösterildiği ülkelerde gündemi değiştirecek kadar merakla izlenen dizide başrolü Larry Hagman (J.R), Patrick Duffy (Bobby), Victoria Principal (Pamela), Barbara Bel Geddes ve Linda Gray (Sue Ellen) üstleniyordu.

Dizide J.R Ewing'i vuranın kim olduğunun ortaya çıktığı bölüm, halen tüm dünyada en çok izlenen sahneler arasında yer alıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title