Haberler

Yıldızlar Futbol Turnuvası Şampiyonlarını Kupalarını Aldı

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Futbol Turnuvası Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar İl Birinciliği Ödül Töreni, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu Halı Saha Tesisi'nde...

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Futbol Turnuvası Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar İl Birinciliği Ödül Töreni, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu Halı Saha Tesisi'nde yapıldı.

Okul Sporları Futbol Turnuvası'nda Yıldız Erkek kategorisinde Bucak Oğuzhan Ortaokulu, Yıldız Kızlar kategorisinde ise Yazıköy İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Öğrencilere kupaları Spor Şube Müdürü Selçuk Örnek ve Okul Müdürleri tarafından verildi.

Yıldız Erkekler kategorisinde birinci olan Bucak Oğuzhan Ortaokulu futbol takımı oyuncuları birbirlerine sarılarak hayal çekerken, Yıldız Kızlarda şampiyon olan Yazıköy İlköğretim Okulu futbol takımı oyuncuları ise çimlerin üzerine yatarak şampiyonluk fotoğrafı çektirdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yazıköy Burdur Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title