Haberler

Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları Tamamlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu Tarafından Organize Edilen ve Bitlis'te Gerçekleştirilen 'Yıldızlar Basketbol Grup Birinciliği' Müsabakaları Tamamlandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen ve Bitlis'te gerçekleştirilen 'Yıldızlar Basketbol Grup Birinciliği' müsabakaları tamamlandı.

İsmail Eren Spor Kompleksi'nde yapılan ve 4 gün süren basketbol müsabakalarına Bitlis, Batman, Şırnak, Ağrı, Elazığ, Şanlıurfa, Siirt, Mardin ve Şırnak illerinden ekipler katıldı. Müsabakaların sonunda Diyarbakır ile Şanlıurfa ekipleri final maçında karşı karşıya geldiler. Karşılaşma sonrasında rakibini 76-51'lik bir skorla yenen Diyarbakır ekibi şampiyon oldu. Yapılan karşılaşmalar sonrasında Diyarbakırlı basketçiler sevinç gösterileri sergilerken, ekibin gelecek ay Zonguldak'ta yapılacak olan Anadolu Yıldız Basketbol Şampiyonası'na katılacakları belirtildi. Diyarbakırlı basketçiler, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını, Bitlis'te her şeyin güzel geçtiğini, özellikle İsmail Eren Spor Kompleksi'nin bu karşılaşmalar için büyük bir şans olduğunu söylediler.

(Yİ-MET-Y) 22.03.2008 14:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title