Haberler

Yıldız Tilbe Yeni İmajı İle Herkesin Beğenisini Kazandı

Güncelleme:

O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Yıldız Tilbe, griye boyattığı yeni saç rengiyle herkesin beğenisi kazandı.

TV8'in reyting rekorları kıran programı O Ses Türkiye jurisi Yıldız Tilbe , yeni saç rengi ile herkesin beğenisi topladı.

STÜDYODA KAHKAHA TUFANI

Programda Murat Boz'un 'Yıldız ne yapsa yakışmıyor mu' sorusuna Yıldız Tilbe'nin, "Renkler uymaya mecbur kalıyor' çıkışı stüdyoda kahkahalara neden oldu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Yıldız Tilbe Türkiye TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

izmir bornova:

milleti hep sizin gibiler yoldn çıkaarıyor

16
25
yanıtYanıtla
Füli:

O ne yapsa kendi tarzı kendi doğallığı kendiyle barışık insanlığı yeter tek geçerim Yıldız Tilbe gelmiş geçmiş tarih olabilecek en iyi sanatçılardan yeri doldurulamaz seslerden birisi beste makinesi yüce rabbim ona da içten gelen güzellikler vermiş bence Acun Ilıcalı’nın o ses’e kattığı en büyük değer ve bombalardan birisi seni seviyoruz iyi ki varsın ??

33
7
yanıtYanıtla
Kaan:

Yıldız Tilbe herşeyi ile tam bir sanatçıdır.. dedikleri gibi ne yapsa yakışıyor. Hiç bir vasfı olmayanlar magazin programlarında dedikodu yaparak kendilerine sanatçı derken, O 50 yaşında hala beste üretip sanatını yapıyor..

32
3
yanıtYanıtla
Nejla:

Abla o buruna estetik yaptırmadıktan sonra birazda yanaklara dudaklara dolgu vs ne yaspsan boş o kadar paran var git yaptır

4
28
yanıtYanıtla
YILDIZ TİLBE FAN:

YILDIZ TİLBE ŞEREFİMİZDİR

21
7
yanıtYanıtla
Biz sizi ararız:

Yıldız yanılmadınız o gerçek bir yıldız. İlk başta deli dolu kendine has oyunları ve dansı ile pek anlaşılmadı insanlara garib geldi fakat sonradan insanlar onu tanıdıkça daha çok sevdi.

22
4
yanıtYanıtla
SEVDA:

Farklısın, doğalsın, sevimlisin, komiksin, yeşil perukla'' da görmek isterim!!!

19
6
yanıtYanıtla
Allah belanı versin maymun:

Bu insanmi

2
21
yanıtYanıtla
yapboz:

oğlum sen ne içtinlan

yanıt0
yanıt0
İşe yaramaz:

Ne yaparsa yapsın çirkinleşmekten kurtulamaz

3
19
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title