Haberler

Yıldız Tilbe ve Ece Seçkin, Uludağ'ı Isıttı

POP müziğin sevilen sesleri Yıldız Tilbe ve Ece Seçkin, Uludağ'da düzenlenen kış festivali etkinliklerinin final gecesinde sahneye çıktı.

POP müziğin sevilen sesleri Yıldız Tilbe ve Ece Seçkin, Uludağ'da düzenlenen kış festivali etkinliklerinin final gecesinde sahneye çıktı. İki şarkıcı da hayranlarına coşkulu bir gece yaşatttı.

Türkiye'nin en en büyük kış festivali olan Winterfest ile Whitefest'te final yapıldı. Pop müziğin önemli isimlerinden Ece Seçkin, Grand Yazıcı Otel'de hayranları ile bir araya geldi. 'Adeyyo' şarkısı ile sahneye çıkan genç şarkıcıya dansçıları da eşlik etti. Seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarından büyük alkış alan Seçkin, dans şovlarıyla da beğeni topladı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ece Seçkin, tüm çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı. Yıllardır Uludağ'da sahne aldığını ve burada büyüdüğünü söyleyen Seçkin, 'Follow Me' şarkısının sözlerini değiştirerek izinsiz kullanan Azeri sanatçı Afaq Aslan'a tepki gösterdi. Seçkin, "Bir takipçim İnstagram bana mesaj atmış. Linke tıkladığımda gözlerime inanamadım. Şarkının nakaratı ya da bir kısmı da değil, tamamiyle şarkıyı almış üstüne başka bir söz eklemiş. Bestenin sahibi Kemal Şimşekyay da konuyla ilgili hukuki işlem başlattı. Şarkı yayından kaldırıldı. Bu çalıntı şarkıdır" diye konuştu.

Yıldız Tilbe de festival kapsamında Karinna Otel'de sahne aldı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde oturacak yer kalmadı. 2 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, seslendirdiği pop ve arabesk şarkılarla hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Yıldız Tilbe Ece Seçkin Türkiye Uludağ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title