Haberler

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Ayrılmadığını Açıkladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 'O Ses Türkiye'den ayrılacağı yönündeki haberleri sosyal medya hesabından yalanladı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un ardından Yıldız Tilbe'nin de 'O Ses Türkiye' yarışması jüri üyeliğinden ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili bir takipçisinin mesajını yanıtlayarak ayrılmadığını duyurdu.

"O SES TÜRKİYE'DEN AYRILMIYORUM"

Yıldız Tilbe, 'O Ses Türkiye' yarışmasına veda edeceği haberlerinin bir dedikodu olduğunu belirterek, ayrılık iddiasını yalanladı. Usta sanatçı, Twitter hesabı üzerinden "Kral neden ayrıldın O Ses'ten? Ne güzel görüyorduk her gün" mesajına, "Ayrılmadım, dediler kodular" cevabını verdi.

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Ayrılmadığını Açıkladı

BEYAZ KADROYA DAHİL OLUYOR

Geçtiğimiz günlerde 'O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosuna Beyazıt Öztürk'ün katıldığı açıklanmıştı.

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye'den Ayrılmadığını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Yıldız Tilbe Türkiye Athena Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (5)

Tanımlanamayan Uçan Cisim:

EVET AYRILIYOR DOLAR BASMA İŞİNE GİRECEKMİŞ

3
5
yanıtYanıtla
DR.ETHEM:

DOLAR BASACAKTIR

7
0
yanıtYanıtla
Hesap zamanı:

Acun kıtmızı kafayı kovmalı

5
1
yanıtYanıtla
çayın taşıyla çayın kuşunu vurmak:

bu işler hep tıraş üretime yönelik ne var bir yarışmaya binlerce genç başvuruyor sebebi bunlar şarkı söyleyerek yarışarak binlerce milyonlarca para kazanmak hayali bir şeyi cazip hale getirirseniz ona herkes özenir ve kafası çalışmayan bedavadan kazanmak isteyen ebleh bir yapı oluşur Bu tür programlar topluma bir şey kazandırmıyor maalesef olanı alıp götürüyor kısacası boş işler boş

1
0
yanıtYanıtla
eddy:

Ya beyaz sunucu olsun şebnem ferah veya hayko rock rap toplar işte gökhanın yerine

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title