Haberler

Yıldız Tilbe'nin Konserinde Seyirci ve Güvenlik Görevlileri Arasında Kavga Çıktı

Güncelleme:

Yıldız Tilbe'nin Ankara'nın Etimesgut ilçesinde verdiği konserde kavga çıktı. Seyirci ve güvenlik görevlilerinin arasında çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin Ankara Etimesgut'ta verdiği konserde güvenlik görevlileri ve seyirciler arasında kavga çıktı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ VE SEYİRCİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Tilbe'nin konseri sırasında hem seyircilerle güvenlik görevlileri arasında hem de seyirciler arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgalar, vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kavganın neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

O SES TÜRKİYE KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Geçtiğimiz sene Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Yıldız Tilbe, bu sene kadrodan çıkartıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Attığı tweetle ayrıldığını doğrulayan Tilbe, "O Ses'te yokmuşum, olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Yıldız Tilbe'nin Konserinde Seyirci ve Güvenlik Görevlileri Arasında Kavga Çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yıldız Tilbe Etimesgut Ankara kavga Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

medeniyet nerde:

medeniyetsiz bir toplumda normal bunlar.

6
2
yanıtYanıtla
ewrrew:

ankara başkent olmasaydı köyden farkı olmazdı hem halk olarak hemde konum olarak gerçi şuan da pek farkı yok cahil kaba sapa angara bebeleri dolu ortalık

3
2
yanıtYanıtla
üzgün:

bu millet gerçekten kafayı yemiş allah sonumusu hayır etsin

4
0
yanıtYanıtla
Muhammet Emrah Aydoğmuş:

Evet Yine her zaman gibi Konser meraklı Salak ve Gerizekalı insanlar .

2
0
yanıtYanıtla
Kuzeyinoğlu:

Bilmeden etimesgutu kötüleme hemi

1
1
yanıtYanıtla
BURASI ANGARA:

SADECE SORUYORUM NEDEN? BENDE ETİMESGUT DA OTURUYORUM VE AKŞAM BENDE O KONSERE GİDTİM BİRAZDA BİZİM İNSANLARIMIZ GÖRGÜSÜZ ARKADAŞ GENÇLER LEYLA OLMUŞ KIZLAR KARILAR DESEN SATEN Bİ HABER GENEDE EMEĞİ GECEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN

0
1
yanıtYanıtla
MEHMET BİR DELİ OĞLAN:

ABLAM BENİM VAROL HELALIN VAR GİZLİ SAKLI YOK HERŞEY ORTADA O KADAR DELİ KANLI İŞTE

1
0
yanıtYanıtla
mertileli:

kavganın sebebini ben size söyleyeyim. elemanlar provokasyon için gelmişler her birinde ekmek bıçakları vardı. kemere tırmanmışlar altlarındaydık aşağı sigara ve su şişesi attılar. zabıta geldi aşağı inin deyince zabıtanın üzerine yürüdüler darp ettiler diğer zabıta ve güvenlikler gelince ekmek bıçaklarını çektiler. resmen konseri provoke etmeye çalıştılar. arkadaşları alttan yukarı çıkarken duvarda asılı türk bayrağını çıkarıp yere attılar. güvenliklerde onları yere attı ellerine sağlık

1
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

HANİ DERLER YA:UCUZ ETİN YAHNİSİ KARA OLUR''. BEDAVA KONSER YAPARSAN ÖN SIRALARI SERSERİLER VE FANATİK HAYRANLAR DOLDURUR. SAHNEDE KİMİN OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOKTUR. ONLARIN DA OLDUĞU HER YERDE OLAY ÇIKAR. SARKINTILIK, OT ÇEKENLER, HAPLANANLAR, NE ARARSANIZ VARDIR. DİKKATİNİZİ BAŞKA BİR KONUYA ÇEKMEK İSTİYORUM. İYİ KÖTÜ EN AZ LİSE EĞİTİMİ ALMIŞ, TÜRKÇE, EDEBİYAT, DİL BİLGİSİ, KOMPOZİSYON OKUMUŞ, BU SÜTUNLARA YAZAN GENÇLİĞİN KENDİ DİLLERİNDE YAZARKEN Kİ ÜSLUBA DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTERİM. ÖRNEK Mİ?HEMEN BİR ALTTA.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title