Haberler

Yıldız Kızlarda Şampiyon "İsmail Baykut"

Yıldız kızlarda Lapseki İsmail Baykut İlköğretim Okulu, Çanakkale'de okullar arası yapılan masa tenisinde şampiyon oldu.

Yıldız kızlarda Lapseki İsmail Baykut İlköğretim Okulu, Çanakkale'de okullar arası yapılan masa tenisinde şampiyon oldu.

Çanakkale'de yapılan masa tenisi maçlarında oynadığı takımlar karşısında çok başarılı maçlar çıkardıklarını belirten beden eğitimi öğretmeni Sarper Aksoy öğrencilerin bu zamana kadar oynadığı maçlarda rakiplerine oranla daha üstün performans gösterdiklerini söyledi.

Öğrencilerinin Çanakkale'de şampiyon olarak kendilerini gururlandırdığını belirten Aksoy, "Şimdi 09-11 Mart tarihlerinde Kırklareli'de yapılacak Türkiye şampiyonasına günde iki antrenman yaparak hazırlanıyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil ederek oradan dereceyle dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

Okul Müdürü Hayati Yıldız ise "Okullar arası Çanakkale'de yapılan yıldız kızlar masa tenisinde başarılı olan öğrencilerimi ve hocalarını kutluyorum. Kırklareli'de yapılacak Türkiye şampiyonasında Çanakkale'yi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Öğrencilerimden derece bekliyorum" diye konuştu.

Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay

Yayıncı: Harun Kaymaz - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Çanakkale Türkiye Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title