Haberler

Yıldız Futbolcular Kurban Bayramını Kutladı

Dünyaca ünlü Müslüman futbolcular, sosyal hesaplarından Kurban Bayramı’nı kutladılar.

Dünyaca ünlü Müslüman futbolcular, sosyal hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladılar. İngiliz devlerinden Manchester United ve Chelsea resmi Twitter hesaplarından bayram mesajı yayınladı.

Dünyaca ünlü Müslüman yıldız futbolcular, sosyal medya hesaplarında Kurban Bayramı mesajı yayınladılar. Twitter ve Instagram üzerinde mesajlarını yayınlayan futbolcular 'Mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım" dedi.

Sezon başında Katalan ekibi Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan Twitter hesabından, "Kurban Bayramımız mübarek olsun. Hayırlara vesile olsun inşallah. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim" mesajı yayınladı. Ayrıca Yaya Toure, Adil Nabi, Gökhan İnler, Demba Ba, Karim Benzema, Kevin-Prince Boateng, Marouane Fellaini, Nabil Bentaleb, Shkodran Mustafi, Nordin Amrabat, Kurt Zouma ve Medhi Benatia gibi futbolcularda bayram mesajı yayınladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United ve Chelsea resmi Twitter hesapları da Kurban Bayramı mesajı yayınlarken, İtalya'nın dev kulüplerinden Roma'da bayram mesajı yayınladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manchester United Kurban Bayramı Chelsea Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title