Haberler

Yıldız Futbolcu Vagner Love, Kartal Yuvası'nda Görüntülendi

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Vagner Love da transfer döneminde adından sıkça söz ettirdi.

Süper Lig'de 2016-2017 futbol sezonunda Aytemiz Alanyaspor'a bonservissiz olarak transfer olan Love çıktığı ilk 7 maçta gol atamamasına rağmen 23 gol atarak sezonu 'Gol Kralı' unvanıyla kapadı. Ağustos ayında kulüple tekrar masaya oturarak sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatan golcü futbolcu bu sezon ise 16 maçta 11 gol kaydetti.

ALANYASPOR BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU BEŞİKTAŞ'IN LOVE'U İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Basına açıklama yapmayacağını açıklayan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise daha önce bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak Fikret Orman'ın kendisinden Love'u istediğini söylemişti.

Çavuşoğlu, "Biz tabii ki Vagner'i vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ KANADI ISRARLI

Aytemiz Alanyaspor kanadında bu gelişmeler yaşanırken, Beşiktaş cephesi ise golcü transferinde kararlı ve ilk tercihleri Vagner Love. Şenol Güneş, Negredo'ya iyi bir alterdnatif isterken, Beşiktaşlı yöneticilerin Alanya'ya giderek masaya oturacakları iddia edildi.

VAGNER LOVE İDMANDA VE KARTAL YUVASI'NDA

Bu arada Alanya Kartal Yuvası'nda alış-veriş yaptığı resimlerle ortaya çıkan Love'un yeğeni için Beşiktaş ürünleri satın aldığı bildirildi. Brezilyalı oyuncunun A.Alanyaspor ile idmanlara çıktığı ve transfer gelişmelerinin sonucunu beklemeden kendisini maçlara hazırladığı da belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Hasan Çavuşoğlu Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (6)

FENERLI-1:

8JK YAPMAZ SEREFLI YONETIMI VE SEREFLI 8JK DURUSU VAR

1
4
yanıtYanıtla
Taner Bartın:

2 hafta önce Alanyaspor başkanı çıkıp Galatasaray bizim oyuncumuzu ayartıyor diyip yalan söylemişti. Şimdi nerde o başkan müsvettesi.

1
2
yanıtYanıtla
KEL HÜSNÜ:

Büyük takımların tek yaptığı küçük takımların oyuncularını ucuza kapatıp onları zayıflatmak.

1
1
yanıtYanıtla
ABİDİN:

Futboldan anlasa kafadan daha ilk baştan ETO yu alırlardı süper lig takımlarını AMATÖR KUR Tek başına ETO YU KOY.elliye kadar oynar.

1
1
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Satarsa 2 ligde akli bu kadarina yetmiyormu

0
1
yanıtYanıtla
murtaza:

etoya on basar bence bunu kaçırmayın derim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title