Haberler

Yıldız Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Fenerbahçe Şampiyon

Yıldız Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası Final Maçında Fenerbahçe, Adana Botaş'ı 73-37 Yenerek Şampiyon Oldu.

Yıldız Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası final maçında Fenerbahçe, Adana Botaş'ı 73-37 yenerek şampiyon oldu.

Sinop'ta 16 takım ve 320 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası, bugün gerçekleştirilen final müsabakalarıyla son boldu. Final maçında Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda Adana Botaş ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini 73-37 yenerek şampiyonluk kupasını elde etti. 3'lük ve 4'cülük maçında ise Migros ile İstanbul Üniversitesi karşı karşıya geldi. Migros rakibini 56-52 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Müsabakalar sonunda Fenerbahçeli sporcular, şampiyonluğu birbirlerine sarılarak kutladı. Çok sayıda Fenerbahçeli taraftarın izlediği müsabakalar sonunda şampiyonluk kupasını Sinop Valisi Zeki Şanal verdi. Müsabakalarda ikinci olan Adana Botaş'a kupasını Belediye Başkanı Zeki Yılmazer verirken, üçüncülük kupasını Migros'a Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk verdi.

Tüm Fenerbahçe camiasına desteklerinden dolayı teşekkür eden Fenerbahçe Yıldız Bayanlar Basketbol Takımı Antrenörü Ömer Buharalı, "Bir haftadır Sinop'ta zorlu maçlar yaptık. Sonuçta kazandık. Namağlup şampiyon olduk. Tüm camiamıza desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hafta içi eski bir sporcumu kaybettim. Bunu çocuklardan bir hafta boyunca saklıyordum. Onun acısıyla yaşıyordum. Şampiyonluğun kendime ait kısmını ona ithaf ediyorum" diye konuştu.

(SÖ-MAY-AC-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title