Haberler

Yıldız: "Adana'yı Daha İyi Bir Konuma Getirmeliyiz"

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, birçok potansiyeli bünyesinde barındıran Adana’nın, bugün bulunduğu noktadan çok daha iyi bir geleceğe taşınması adına herkese önemli görev ve sorumlulukların düştüğünü söyledi.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, birçok potansiyeli bünyesinde barındıran Adana'nın, bugün bulunduğu noktadan çok daha iyi bir geleceğe taşınması adına herkese önemli görev ve sorumlulukların düştüğünü söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan; 'Emniyet Müdürleri Kararnamesinin ardından Bursa'dan Adana'ya 'il emniyet müdürü' olarak atanan Selami Yıldız, yeni görevine hızlı başladı. Kenti yakından tanıyıp, özellikle terör ve uyuşturucu konusunda hassas bölgelere giderek, burada yerince incelemelerde bulunan Yıldız, kentin nabzını da tutmaya çalışıyor. Yıldız, yeni görev bölgesine alışmaya çalışırken, kendisine ziyaretçi akını da sürüyor.

Selami Yıldız'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulunanlar arasında Adana'da ulusal gazete ve ajanslarda görev yapan gazeteciler de yer aldı.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Çukurova'nın bereketli toprakları üzerine kurulu olan Adana'nın, birçok potansiyeli bünyesinde barındıran ve konumu itibariyle de Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olduğunu vurguladı. Yıldız, Adana'nın bugün bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşınması adına yapılması gerekenler olduğunu dile getirdi.

Bu kapsamda devletin ortaya koyduğu yatırım ve hayata geçirdiği projelerle birlikte halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında kendilerinin de ortaya koyduğu çalışmaların yanında basının vereceği desteğin de önemli olduğuna işaret eden Yıldız, "Adana çok güzel bir şehir. Bereketli topraklar üzerine kurulu bu kenti daha iyi bir noktaya taşımak hepimizin öncelikli görevi. Bu görevi yerine getirirken basının vereceği destek de önemli" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İçişleri Bakanlığı Selami Yıldız 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title