Haberler

Yıldırım: Şampiyonluk Hayırlı Olsun

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Ülker'in Yeni Hedefinin Avrupa'da Dörtlü Final Oynamak Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Efes Pilsen'e 4-2 üstünlük kurarak şampiyon olan Fenerbahçe Ülker'in yeni hedefinin Avrupa'da dörtlü final oynamak olduğunu söyledi.

Maçın ardından FB TV'ye açıklama yapan Yıldırım, her sene kötü başlayıp, sonradan düzeldiklerini belirterek, ''Her sene böyle oluyor. İlk başta kötü başlıyoruz, sonradan toparlanıyorlar ve kazanıyorlar. Kaliteli oyunculardan kurulu takımız. Mutluyuz, farklı yendik Efes Pilsen'i. Bu şampiyonluk Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun'' dedi.

Fenerbahçe Ülker'in artık yeni hedef koyması gerektiğini vurgulayan Aziz Yıldırım, ''Bunun da Avrupa'da dörtlü final olması lazım. Bunu sağlayacak iyi bir kadro ve iyi mücadele eden bir takım kurmamız gerekiyor. Zaten mevcut olan kadroya yeni oyuncularla takviye yapıp, bunu sağlayacağız'' diye konuştu.

Yıldırım, sponsorları Ülker Grubu'na da teşekkür ederek, ''Bütün sponsorlara sesleniyoruz. Türk sporunun ileri gidebilmesi için bizler kadar sponsorların da önemi var. Onlar da bütün kulüplerimize sahip çıksınlar, gelsinler onlarla birleşsinler ya da onlara destek olsunlar. Türk sporunu hep beraber ileri götürelim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title