Haberler

Yıldırım: 'Onların Sırtını Sıvazlayan İç ve Dış Desteklerine de Aynı Hesabı Bu Millet Soracak'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Partili Milletvekilleriyle iftar programı Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Partili Milletvekilleriyle iftarda buluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Partili Milletvekilleriyle iftar programı

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Partili Milletvekilleriyle iftarda buluştu.

AK Parti MYK sona erdi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi.

Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, parti genel merkezinde yapılan toplantı, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Başbakan Yıldırım: "Omzumuzdaki emanet, milletin emanetidir. Bizim yönümüzü vesayet odakları değil, milletin kendisi tayin eder. Hangi işi, nasıl yapacağımızın kararını millet verir."

Başbakan Yıldırım: "Son kez diyoruz ki ey siyasi rakiplerimiz, gelin şu anayasayı yapalım, sistemde yaşanan bu tıkanıklığı da aşalım. Başkanlık sistemiyse başkanlık sistemi, partili cumhurbaşkanlığıysa partili cumhurbaşkanlığı, Türkiye'yi, istikrarını sürekli hale getirecek, siyaseten zayıflatmayacak, şartlar ne olursa olsun güçlü iradeyi hakim kılacak bir sistemi birlikte kuralım. Bu onura, bu şerefe gelin siz de ortak olun. Ama biz yokuz diyorsanız, kusura bakmayın, her yorulduğunuz yere bir han kuramayız. Biz bu anayasayı Meclisimize getireceğiz, ondan sonrası Meclisimizin işi. Meclis kararını verir."

Kaynak: AA / Güncel

Merkez Yürütme Kurulu Binali Yıldırım AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title