Haberler

Yıldırım: O Sözlerimde Kastını Aşan Anlam Var

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Önceki Gün Antalya'daki Bir Toplantıdan Dünkü Gazetemize Yansıyan Konuşmasında Yer Alan Jandarma ve Polisle İlgili Sözlerinden Kastını Aşan Anlam Çıktığını Söyledi.

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, önceki gün Antalya’daki bir toplantıdan dünkü gazetemize yansıyan konuşmasında yer alan jandarma ve polisle ilgili sözlerinden kastını aşan anlam çıktığını söyledi.

Yıldırım, dünkü gazetemize yansıyan açıklamasında, "Polis ve jandarma 5.3 milyon YTL ceza keserken, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü 50 milyon YTL ceza kesiyor. O kadar sınırlı organizasyona rağmen bizim elemanlarımızın usulsüzlük nedeniyle kestikleri ceza 10 kat fazla. Bu size herhalde birşeyi ifade ediyor" demişti. Yıldırım’ın bu sözleri, "Jandarma ve polise rüşvet iması" olarak algılanmıştı. Yıldırım, dün yaptığı açıklamada, "Ben o sözlerimle herhangi bir şekilde imada bulunmayı amaçlamadım" mesajı verdi. Yıldırım, "Ama, ’Bu size her şeyi herhalde ifade ediyor’ şeklindeki vurgunuzun bir anlamı olsa gerek" şeklindeki soruyu, "Bu vurguda da amacını aşma var" diye yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title