Haberler

Yıldırım İMKB (Ktml), Moda Dünyasına El Attı

Yıldırım İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi (KTML), AB projelerinden biri olan 'EUrFASHION' adlı 'AB LDV Yenilik Transferi' projesine imza attı.

Yıldırım İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi (KTML), AB projelerinden biri olan 'EUrFASHION' adlı 'AB LDV Yenilik Transferi' projesine imza attı.

Moda ve tekstil sektöründe yeni hedefler doğrultusunda yola çıkan Yıldırım İMKB (KTML) 'EUrFASHION' adlı 'AB LDV Yenilik Transferi' projesine imza attı. Proje kapsamında Bursa'ya gelen proje ortakları ilk çalışmasını yaptı. Yıldırım İMKB (KTML) ile BESOB'un yerel ortağı olduğu 'EUrFASHION' adlı projenin Hollanda, Belçika, İngiltere ve İtalya'dan ortakları bulunuyor. Moda ve tekstil sektörünü konu alan ve yaklaşık bir hafta devam eden çalışmaların ardından yabancı ortaklar Türkiye'den ayrıldı.

Proje Koordinatörlüğünü, Hollanda'dan KCH Internatıonal'ın yaptığını belirten Okul Müdürü Nuran Piliçer, "Eğitimsel moda ve tekstil sektöründe Avrupa ile işbirliğini geliştirmeyi hedeflediğimiz 'EUrFASHION' adlı projesiyle ayrıca bir ağ kurarak uzman ve öğrencilerin hareketliliğini artırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda proje çalışmalarımız değişik ülkelerde devam edecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hollanda Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title