Haberler

Yıldırım: "Fenerbahçe'ye Zararım İspatlansın Hayatımla Öderim"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'ye Zarar Verdiğimin 1 Lirası İspatlanırsa 100 Lira ile Öderim, Bunu Hayatımla Öderim. Ben Bugün Susuyorsam, Mayıs Ayında Geçirdiğim Acı Günler İçin Susuyorum" Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Fenerbahçe'ye zarar verdiğimin 1 lirası ispatlanırsa 100 lira ile öderim, bunu hayatımla öderim. Ben bugün susuyorsam, Mayıs ayında geçirdiğim acı günler için susuyorum'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, bir üyenin, İstanbulspor'a teşvik primi verildiği iddialarıyla ilgili yaptığı konuşması, Yıldırım'ı oldukça sinirlendirdi.

Yüksek Divan Kurulu Üyesi Kerim Kerimoğlu, yaptığı konuşmanın sonunda konuyla ilgili kendisine gelen bazı belgelerin bulunduğunu, ancak toplantıda açıklamak istemediğini ifade etmesi Yıldırım'ı bir hayli kızdırdı.

Kulüp yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oturduğu masada ayağa kalkarak, Kerimoğlu'na tepki gösteren Yıldırım, ''Elinde belgeler varsa burada açıkla. Bu sahtekarlar Fenerbahçe ile oynamayı bıraksın. Fenerbahçe Kulübü Başkanı bu kadar aptal bir insan mı ki teşvik primi verecek ve bunu kendi kulübünün kayıtlarına geçirecek'' şeklinde ifadeler kullandı.

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın sona ermesiyle Yıldırım ve Kerimoğlu bir süre ayak üstü sohbet etti. Yıldırım, Kerimoğlu'na, Fenerbahçe'nin üzerine oyunlar oynandığını ve bu şekilde davranarak bunlara alet olduğunu ifade etti. İkili arasındaki tartışma bir anlamda tatlıya bağlandı.

Denetleme Kurulu raporunda, kulübün 2010 yılına kadar ödemesi gereken 92.6 milyon dolar borcunun olduğu açıklandı.

Kulübün yıllık 110 milyon dolar olan gelirinin 2010 yılına kadar 188.3 milyon dolarlık kısmının sözleşmeye bağlandığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title