Haberler

Yıldırım Demirören'in Geçici Yönetim Kurulu Listesi, Divan Kurulu Başkanlığı'na Verildi

Beşiktaş Kulübü'nde, çoğunluğun sağlanması halinde hafta sonunda yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi, başkanlığa yeniden aday olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in geçici yönetim kurulu listesi, Divan Kurulu Başkanlığı'na verildi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Akaretler'deki kulüp binasında yer alan Divan Kurulu'na gelerek, kapalı zarfta Başkan Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesini, Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a teslim etti. Kenan Öner, burada yaptığı açıklamada, yönetim kurulu listesindeki isimleri şuan için açıklamayacaklarını, çoğunluğun sağlanamaması halinde seçimin 28 Ocak Pazar günü yapılacağını, 24 Ocak Çarşamba gününe kadar da Divan Kurulu'na verilen listede istenildiği takdirde değişikliğe gidilebileceğini söyledi. Yeni bir dönemin başlangıcında olduklarını belirten Öner, "Bu bir nöbet değişimi, bu nöbeti tutmak mukaddestir. Başkanımız bu dönemde de adaylığını koyuyor. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Basın mensuplarının, İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak'ın dün organize ettiği toplantıyla ilgili sorularına da Öner, "Camiamızın önemli isimlerinin görüşlerini böyle bir toplantıda dile getirmesi çok güzel. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda herkes görüşlerini dile getirdi. Bundan sonra da bu tür toplantıları yapmaya devam edeceğiz" cevabını verdi.

Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır ise, kapalı zarfta aldığı yönetim kurulu listesini kasaya koyacağını, başkan adaylarının isterlerse kendi listelerini açıklamakta serbest olduğunu ifade etti.

Diğer başkan adayı Ali Kulaksızoğlu'nun listesinin kendilerine ulaştığını söyleyen Nasır, Beşiktaş Kulübü'nün 14 bin 600 üyesinin bulunduğunu, bunlardan 11 bin 300'ünün aidatlarını yatırdığını ve oy hakkına sahip olduğunu ifade etti. Nasır, hafta sonundaki genel kurulda çoğunluğun sağlanamaması halinde başkan adaylarının 24 Ocak Çarşamba günü saat 18.00'e kadar verdikleri listelerde değişiklik yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title