Haberler

Yıldırım Demirören: "Arda Yanlış Yapmıştır"

"Bunu O'na medeni yollarla göstermemiz gerekir""Şimdi birlik olma zamanı, 2018'e gitme zamanı, Euro 2024'ü alma zamanı"Ercan ATA, Ankara DHATFF Mali Genel Kurulu'nda açıklamalar yapan Başkan Yıldırım Demirören, eleştirileri kabul edebileceklerini ancak hakareti asla kabul etmeyeceklerini söyledi.

"Bunu O'na medeni yollarla göstermemiz gerekir"

"Şimdi birlik olma zamanı, 2018'e gitme zamanı, Euro 2024'ü alma zamanı"

Ercan ATA, Ankara DHA

TFF Mali Genel Kurulu'nda açıklamalar yapan Başkan Yıldırım Demirören, eleştirileri kabul edebileceklerini ancak hakareti asla kabul etmeyeceklerini söyledi. Arda Turan ile gazeteci Bilal Meşe arasında yaşanan tatsız olay ve Arda'nın milli takımdan çıkarılması konusuna da değinen Demirören özetle şunları söyledi:

"Bir futbolcunun fiili ve sözlü saldırısı asla olmamalı. Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır. Küfrederek, saldırarak bi işler olmaz. Bunu O'na medeni yollarla göstermemiz gerekir. O bir dünya markası kolay yetişmez. Arda bir dünya markasıdır, Türk futbolunun bir değeri. Beni de eleştiriyorlar, Fatih hocayı da.

Fatih Terim gibi bir değere sahip çıkmamız gerekiyor. Eleştiri olabilir ancak hakaret olamaz.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

UEFA karanlık bir kabus gibi üzerimize çökmüştü. FETÖ'nün hain saldırısına karşı mücadele verdik. 15 Temmuz'da Türkiye yalnız bırakıldı. Türk futbolu için 5 yıldır her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Türk futbolunun önünü açtık. Devrimler yaptık. omuz omuza verirsek aşamayacağımız bir engel yok. Şimdi birlik olma zamanı, 2018'e gitme zamanı, Euro 2024'ü alma zamanı. Herkesin kendisine çeki düzen verme zamanı."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Yıldırım Demirören açıklamalar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldırım Demirören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title