Haberler

Yıldırım'dan Taksicilere Sürpriz Ziyaret

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım gün içerisinde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini gece boyunca da sürdürdü.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım gün içerisinde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini gece boyunca da sürdürdü. Okey masasında karşılarında Yıldırım'ı gören taksiciler beklenmedik misafirleri karşısında heyecanlandıklarını ve memnuniyet duyduklarını ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım Buca'da bir taksi durağına sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Ekibiyle birlikte Buca'dan ayrılmaya hazırlanan Yıldırım, bir taksi durağının önünde aniden durdu. Yıldırım çevredekilerin ve taksi şoförlerinin şaşkın bakışları arasında Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy'la birlikte arabasından inerek taksi durağına yöneldi. Beklenmedik misafiri karşılarında gören taksiciler, heyecanlandıklarını ve memnuniyet duyduklarını ifade etti. Okey tahtasında taşlara yazılı olan plakaları gören Yıldırım, 'Bu teknolojinin son harikası mı? Ne kadar ilginç bir çalışma" diye sordu. Taksicilerin gülerek eşlik ettiği Yıldırım, gelen bir telefona da yanıt vererek taksi isteğini not aldı. 'Kısa sürede taksi yanınızda olacak' diyen Yıldırım, kendisinin AK Parti İzmir Büyükşehir adayı olduğunu da sözlerine ekledi. 'Müşteriye ben gideyim' diyen Yıldırım, direksiyona geçerek, Cemil Şeboy ile birlikte adrese gitti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı karşılarında gören iki üniversite öğrencisi "Telefondakinin siz olduğuna inanmamıştık. Gerçekten sizmişsiniz. Biz şu an çok şaşırdık" diyerek teşekkür etti.

KAHVE DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Binali Yıldırım'ın taksinin direksiyonundan indiğini gören bazı vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemezken mahallelerinde gördükleri Yıldırım'a alkışlarla destek verdi. Yıldırım, ikinci kattan 'Buyurun gelin bir kahvemizi için. Şeref verirsiniz" diyen vatandaşların isteğini de geri çevirmedi. Şeboy'la birlikte yukarı çıkan Yıldırım, kendisine ikram edilen Boşnak böreği ve Boşnak kahvesini içti. 83 yaşındaki Fatma Nezirler'in evine konuk olan Yıldırım, "Bugün Buca ilçesini gezdik. Kısmetimizde sizin kahvenizi içmekte varmış. İnşallah daha çok beraber olacağız" diye konuştu.

NİŞAN YÜZÜĞÜ TAKDI, DÜĞÜNDE TÜRKÜ SÖYLEDİ

Gece saatlerinde Bornova Sevgi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nişan törenine katılan Yıldırım, çiftin nişan yüzüklerini taktı, mutluluklar diledi. Ardından Tepekule Kongre Merkezi'nde başka bir çiftin düğün törenine de katılan Yıldırım, burada sahneye çıktı, türkü söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Cemil Şeboy Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title