Haberler

Yıldırım'da Madde Bağımlılığına Karşı Güç Birliği

Yıldırım Belediyesi, ilçede madde bağımlılığı ile mücadele konusunda önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Belediyesi, ilçede madde bağımlılığı ile mücadele konusunda önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kaymakam Mehmet Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, İlçe Sağlık Müdürü Ferhat Ekinci ve İlçe Müftüsü Musa Dolar örnek bir projenin protokolüne imza attı. Proje kapsamında okullardaki öğrenci velileri, camilere ibadete gelen vatandaşlar, fabrika ve benzeri işletmelerin çalışanları, umuma açık işletme ve tesislere gelen vatandaşlar, adli makamlarca denetimli serbestlik kararı verilen uyuşturucu madde kullanmaktan ve satmaktan işlem yapılan şahısların aileleri ziyaret edilip, uyuşturucu maddelerin zararları konusunda bilgilendirmesi yapılacak.

İlçe genelinde gençleri çağın vebası olan madde bağımlığından korumak için tüm paydaşlarla topyekün bir mücadele gerçekleştirdiklerini söyleyen Edebali, "Madde kullanımındaki artış aile ve toplum üzerinde ağır tahribatlara yol açmaktadır. İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte gerçekleştireceğimiz bu proje ile nihai hedefimiz insan merkezli ve toplum destekli güvenlik hizmeti anlayışı ilemadde kullanımı ve satışı olaylarını asgari seviyeye indirerek halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamaktır. Okullarda, camilerde ve umuma açık yerlerde toplumumuzu bilinçlendireceğiz" dedi.

Mücadele konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini de vurgulayan Başkan Edebali, "Umudumuz, gayemiz gençlerimizin çocuklarımızın hayatını kurtarmak. Bu konuda yapılması gereken bütün hizmetler kutsal hizmetler. Fiziki projelerden çok daha hayırlı hizmetler. Çünkü bir insan kurtarmak dünyayı kurtarmak kadar kıymetlidir" ifadelerini kullandı.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, "Bizim işimiz uyuşturucu ile mücadele etmek. Bir suç unsuru oluşmadan bu tedbirleri almak. Gençlerimizi bu beladan uzak tutacak sosyal projeler gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Önder ise, "Toplumun refaha ve huzura ermesi için birçok alanda öncülük eden Yıldırım Belediyesi'nin madde bağımlılığı konusunda da gösterdiği hassasiyetten dolayı kutluyorum" şeklinde görüşlerini belirtti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Mehmet Aydın Ekinci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title