Haberler

Yıldırım'da Güç Birliği

Yıldırım Belediyesi, kadınlar ve çocuklar için Türk Telekom'un başlattığı teknoloji seferberliğine destek verdi.

Kadınların ve çocukların yaşamın içerisinde daha etkin bir paya sahip olması adına kendilerine her alanda destek veren Yıldırım Belediyesi, Türk Telekom'un gezici eğitim tırıyla yürüttüğü kadınlara ve çocuklara yönelik teknoloji seferberliğine destek verdi. Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda kadınlara ve çocuklara temel internet kullanımının yanı sıra e-devlet başta olmak üzere, Google Maps, internetin güvenli kullanımı, e-posta kullanımı, görüntülü haberleşme, online bankacılık ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı gibi uygulamaların öğretildiği gezici eğitim tırını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de ziyaret etti. Kadınların ve çocukların hayatlarını daha da kolaylaştıracak internet kullanımının öğretildiği eğitimlere katılan Başkan İsmail Hakkı Edebali, " Türk Telekom'la güç birliğinde şehrimizde hayırlı bir iş yapıyoruz. Artık teknoloji çağında yaşıyoruz. Şehirlerin, ülkelerin rekabeti teknolojik imkânlar üzerinde kurulu. İnsanımızı dünyaya hazırlarken teknolojik gelişmeleri takip edebilen, teknolojiyi kullanabilen, olup bitenleri inceleyen; tarihimize, değerlerimize, kültürümüze bağlı bir nesil yetiştirirken, özellikle belli bir yaşın üzerindeki insanlarımızın da teknolojiden istifade edecek imkânlara kavuşması için anlamlı projeye destek veriyoruz" dedi.

TEKNOLOJİNİN DOĞRU KULLANIMI

Kadınların ve çocukların yaşamını kolaylaştıracak bu projeyi Yıldırım'da gerçekleştirmekten memnun olduklarını dile getiren Başkan Edebali, "Türkiye'nin 22 ilinde mobil eğitim tırında gerçekleştirilecek bu projenin Bursa ayağına biz ev sahipliği yapıyoruz. Hepimizin ortak hedefi hem yerel kalkınmayı sağlayacak, hem de insanlarımızın var olan teknolojiyi güvenli bir şekilde iyi kullanmalarını sağlayacak alanlar oluşturmak. İki gün süren ve özelikle kadınlarımıza yönelik yapılan bu faaliyetin düzenlenmesi çok anlamlı. İnsana yapılan yatırım en değerli olan yatırımdır. Özellikle artık hepimizin hayatını kolaylaştıran teknolojik cihazların doğru ve güvenli kullanımı çok önemli. Projeye ilginin olması bizi memnun ediyor. Yapılan hizmetler de karşılığını kısa sürede buluyor. Yıldırımlı hemşehrilerimiz de büyük bir katılım gösterdiler. Projenin kadınlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

GÜVENLİ İNTERNET

38 şehirde yürütülen ve iki gün süren teknoloji seferberliğinin Bursa ayağının Yıldırım'da düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Türk Telekom Kurumsal İletişim Etkinlik Kıdemli Uzmanı Ünzile Narmanlıoğlu, "Yıldırım Belediyesi'nin önemli desteğiyle Yıldırım'da özellikle kadınların yoğun katılımını görmek bizleri mutlu etti. Daha çok ev hanımlarına yönelik bu projede e-devlet kullanımı, hastaneden randevu alımı, sosyal medyanın güvenli kullanımı gibi eğitimler veriyoruz. Özellikle katılımcılarımıza ilk tavsiyemiz sosyal medya hesaplarında çocuklarının fotoğraflarını paylaşmamaları, herkesle arkadaş olmamaları ve kızlık soyadlarını paylaşmamaları üzerine oluyor. Çünkü bankalar ve birçok kurumda kullanılan güvenlik soruşturmasında kızlık soyadı yer alıyor. Kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik yürüttüğümüz teknoloji seferberliğinde bizlere destek olan Yıldırım Belediyesi'ne kurumum adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Türk Telekom Google Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title