Haberler

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapımına başlanılan Deniz Sokağı 2. Etabın yol açılması ve alt yapı çalışmasına başlanıldığını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yapımına başlanılan Deniz Sokağı 2. Etabın yol açılması ve alt yapı çalışmasına başlanıldığını söyledi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yer alan Sırasöğütler Caddesi ile Şükran Caddesi arasında yer alan ve Deniz Sokağının alternatif bir yol olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, Deniz Sokağı'nın tüm alt yapısının tamamlandıktan sonra asfaltlama çalışmasının yapılacağını kaydetti.

İlçe sınırları içersinde yeni açılan cadde ve sokaklar yanında deforme olan ve bozulan yolların tamamını yenilediklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi olarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirmek istiyoruz. Bu amaçla Sırasöğütler Caddesi ile Şükran Caddesi arasında yer alan bin 200 metre uzunluğunda, 20 metre genişlinde yeni bir yol inşa ediyoruz. Alt yapı çalışması devam ediyor. Asfaltlama çalışması için 6 bin 500 ton asfalt kullanılacaktır. Deniz Sokağı 2. Etap bölümü bu ay içinde tamamlanarak hizmete açılacaktır." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title