Haberler

Yıldırım Belediyespor Uluslararası Başarılar Almaya Devam Ediyor

Yıldırım Belediyesi Spordaki Büyük Başarılarını 2007 Yılında da Sürdürmeye Devam Ediyor. Uluslararası Gürcistan Turnuvası ve Uluslararası Gençler Cumhuriyet Kupası'nda Dereceye Giren Güreşçiler Belediye Başkanı Özgen Keskin Tarafından Ödüllendirildi.

Yıldırım Belediyesi spordaki büyük başarılarını 2007 yılında da sürdürmeye devam ediyor. Uluslararası Gürcistan Turnuvası ve Uluslararası Gençler Cumhuriyet Kupası'nda dereceye giren güreşçiler Belediye Başkanı Özgen Keskin tarafından ödüllendirildi.

Yıldırım Belediyesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Özgen Keskin, Yıldırım Belediyespor'un uluslararası arenada başarı kazanmayı alışkanlık haline getirdiğini söyledi. Sporda ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Keskin, "Güreş dalında çok güzel başarılar almaya devam ediyoruz. Avrupa'da güzel başarılar aldık. 2 dünya şampiyonluğu yaşamamız bize gurur verdi. Sporcuların ödülleri gönlümüzde çok büyük" dedi.

Uluslararası Gürcistan Güreş Turnuvasında dereceye giren sporcular şöyle; "68 kiloda Nazif Ağaç altın madalya ile birinci, 85 kiloda İsmail Can altın madalya ile birinci, 50 kiloda Serkan Demir gümüş madalya ile ikinci, 120 kiloda Ali Sevinç gümüş madalya ile ikinci, 58 kiloda Faik Aslan bronz madalya üçüncü"

Uluslararası Gençler Cumhuriyet Kupasında ise; "76 kiloda Aslan Atem Grokoromen sitilde altın madalya ile birinci, 120 kiloda Ali Sevinç ise Grekoromen sitilde bronz madalya ile üçüncü" oldu.

Başarılı güreşçilere ise ödüllerini Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin verdi.

(RF-MŞ)

05.11.2007 16:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title