Haberler

Yıldırım Belediyesi Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Yıldırım Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle Barış Manço Kültür Merkezi'nde Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi Çalışanları İçin "Sağlıklı İletişim" Konulu Konferans Düzenledi.

Yıldırım Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Barış Manço Kültür Merkezi'nde Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi çalışanları için "sağlıklı iletişim" konulu konferans düzenledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ev sahipliğindeki konferansa Şevket Yılmaz Hastanesi Baş Tabibi Osman Naci Çelik , il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sağlık personel katıldı. Keskin, "Güzel birliktelikler sergilediğimiz Şevket Yılmaz Hastanesi ile kan bağışı kampanyalarından tutun konferanslar ve sağlık taramalarına kadar bir çok konuda iş birliği içersindeyiz. Amacımız Yıldırım halkının sağlıklı sağlık hizmeti alabilmesi. İnsan bir nefes sağlık için nelerini feda etmez ki bu yüzden sağlık önceliğimizdir diyoruz ve katkılar sağlıyoruz " dedi.

Keskin tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını karanfil vererek tebrik etti.

(MŞ) 14.03.2008 17:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title