Haberler

Yıldıray Norveç Maçında Yok

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda, 17 Kasım Cumartesi Günü Deplasmanda Norveç ile Karşılaşacak Olan (A) Milli Takım, Hazırlıklarını Sürdürdü.

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda, 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile karşılaşacak olan (A) Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü.

Çalışmalarını Estonya'nın başkenti Tallinn'de sürdüren milliler, Le Coq Arena Stadı'nda bugün tek antrenman gerçekleştirdi.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmanın ilk bölümünde futbolcular pas çalışması yaparlarken, özellikle oyucuların neşeli olmaları dikkati çekti.

Oldukça soğuk bir havada yapılan idmanda, solunum yolları enfeksiyonu geçiren Serhat Akın da takımla birlikte çalışmalara başladı. Kaleci Volkan Demirel ise takımdan ayrı koşu yapmayı sürdürdü.

Belindeki ağrılarının arttığı açıklanan Deniz Barış, bu akşamki antrenmana katılamadı.

Dün yapılan çalışmanın ardından Deniz Barış'ın bel kuyruk sokumu bölgesindeki ağrılarının arttığını belirten (A) Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, ''Kendisini otelde dinlendiriyoruz ve tedavisi sürüyor. Yarın tekrar kontrol edeceğiz'' dedi.

Ayrıca, bugün ilk kez antrenmana çıkarak takımdan ayrı yalnızca yavaş yürüyüş yapmakla yetinen Yıldıray'ın, Norveç maçında oynayamayacağının kesinleştiğini de vurgulayan Dinç, bu oyuncunun Bosna-Hersek karşılaşmasına yetişmesinin dahi zor olduğunu sözlerine ekledi.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın akşam gerçekleştireceği çalışmayla Norveç maçı hazırlıklarının Estonya bölümünü tamamlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title