Haberler

Yılbaşı Gecesini Nerede Kutlayacağınıza Karar Veremediniz Mi?

Geçen yıla oranla rezervasyonlar yüzde 150 artarken yılbaşına yaklaştıkça evlere olan talep de hızla artıyor.

Geçen yıla oranla rezervasyonlar yüzde 150 artarken yılbaşına yaklaştıkça evlere olan talep de hızla artıyor. Toplu kutlamalar için kiralanan mekanlar kişi başı harcama masrafından kurtarıyor.

Yılbaşı eğlencesinin yeni trendi "günlük ev kiralama" bu yıl da farklı bir yılbaşı deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi olacak. Yılbaşı gecesi yaklaştıkça kiralık ev rezervasyonları da artış gösteriyor. Günlük, haftalık, aylık olmak üzere kısa süreli konaklama şartlarıyla 61 ülkede ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunan HemenKiralik.com'un kurucu ortağı Okan Barlas açıklamalarıyla bu trendi doğruluyor: "Yılbaşı yaklaştıkça rezervasyonlarda artış olduğunu görüyoruz. Önceki yıla oranla yüzde 150 oranında daha fazla ev kiralama rezervasyonu aldık. En çok rezervasyon İstanbul'un Taksim bölgesi için yapılıyor. Yılbaşında ev kiralamak ekonomik açıdan da avantajlı bir eğlence deneyimi sunuyor. Özellikle kalabalık kutlamalarda eğlence için gereken ihtiyaçlar ortaklaşa karşılanıyor, böylelikle de mekanların yılbaşı tarifesinin ortaya koyduğu maliyet yükü ortadan kalkıyor."

Yeni yılın ilk saatlerini deniz manzaralı bir evde karşılama deneyimi

HemenKiralik.com'da yılbaşı gecesini geçirmek için en çok talep gösterilen evler Cihangir ve Galata'da yer alıyor. Cihangir'de deniz manzaralı dubleks daire muhteşem atmosferi ve genişliği ile yılbaşı eğlencesine mükemmel bir ev sahipliği vaat ediyor. Ocak, buzdolabı, TV ve ısıtma sistemi ile konforlu bir ortam sunan evde yılbaşı gecesi geçirmenin bedeli yalnızca 351 TL.

Galata Kulesi'ne 100 metre mesafede yeni yılın geri sayımı

Ücretsiz Wi-Fi, buzdolabı, mikrodalga fırın gibi teknolojilerle donatılmış bu evde yeni yılı karşılayıp gecenin ilerleyen saatlerinde Asmalımescit ve Sultanahmet gibi eğlence noktalarına ulaşmak yapılabilecek en iyi yılbaşı aktiviteleri arasında yer alıyor. İstanbul eğlence hayatının kalbinde yer alan bu evde yılbaşını geçirme bedeli yalnızca 249 TL.

HemenKiralik.com'da 'kişi sayısı' seçeneğiyle, yılbaşı için ideal olan yüzlerce ev seçeneği bulunuyor.

Daha fazla seçenek için: www.hemenkiralik.com

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Cihangir İstanbul Yılbaşı Galata Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title