Haberler

Yıl Başı Biletleri Didim'de Satışa Çıktı.

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde büyük ikramiyenin de 50 milyon TL olduğu yılbaşı çekilişinde yeni yıl biletleri satışa çıktı.

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde büyük ikramiyenin de 50 milyon TL olduğu yılbaşı çekilişinde yeni yıl biletleri satışa çıktı.

Didim'de vatandaşlar talih kuşunun kendilerine çıkması için bilet alıyor. Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri Didim'de de satışa sunuluyor. Tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılırken, seyyar biletçiler ilçenin değişik noktalarında bilet satışı yapıyor.

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde Milli Piyango biletlerine Didimliler ilgi gösterirken ilçemizde uzun yıllardır seyyar bilet satışı yapan Kazım Kocatürk ise bu yıl bilet fiyatlarının geçen yılki fiyatlarla aynı olduğunu belirterek "Yıl başı biletlerine her zaman ilgi fazla olur. Bu yıl büyük ikramiye 50 Milyon TL, yıl sonunda ilgi daha da fazla oluyor. Büyük ikramiye umarım ilçemize ve ihtiyaç sahibi birilerine çıkar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılbaşı Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title