Haberler

Yiğit Bulut'un Çarptığı Taksici: Alkollü Değildi

Taksi şoförü, Yiğit Bulut'un karakolda yapılan ölçümde alkolsüz olduğunun anlaşıldığını, aracındaki zararın ise karşılanacağını söyledi.

Başbakan Danışmanı Yiğit Bulut, geçtiğimiz cumartesi akşamı İstanbul Moda'da kendi kullandığı jiple trafik kazası yapmıştı. Bir taksiye çarpan Bulut'un alkollü olduğu iddia edilmişti. Bulut'un çarptığı taksinin şoförü ise Bulut'un alkollü olduğunu iddia eden kişilerin alkollü olduğunu ileri sürdü.

'POLİS ÇAĞIRMAYIN' UYARISI

Başbakan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, cumartesi akşamı 23:30 sularında kendi kullandığı jiple ticari taksiye çarptı. Kadıköy Moda Şair Latifi sokaktaki kazadan sonra taksi şoförünü ve etraftaki vatandaşları hiçbir şekilde polis ya da ambulans çağrılmaması konusunda uyaran Bulut, gerekli yasal işlemlerin daha sonra yapılmasını teklif etti.

KENDİ ARACIYLA HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Ancak bu sırada taksideki kadın yolcunun baygın ve taksinin de hareket edemez olduğu anlaşılınca, Bulut yolcuyu yarı baygın bir şekilde taksiden çıkarıp kendi jipine bindirdi. Bulut ambulans yerine kendi aracıyla hastaneye götürerek yaralı kadının sağlığını da riske atarken, bir süre sonra kendisini arayan taksiciye de zararını karşılayacağını ama başka kimseyle muhattap olmaması gerektiğini söyledi.

TAKSİ ŞOFÖRÜ İDDİALARI YALANLADI

Kazaya ve ardından gelişen olaya tanık olan Moda mahallesi sakinleri ise Yiğit Bulut'un alkollü olduğunu iddia etti. Bulut'un alkollü olduğunu gizlemek için çaba sarf ettiği de dile getirdiği savunuldu. Adının yazılmasını istemeyen taksi şoförü, Yiğit Bulut'un alkollü olmadığını, karakolda yapılan ölçümde Bulut'ta sıfır promil çıktığını belirterek, şunları söyledi: "Benim aracın arka kapısı, tamponu, lastiği gitti, onu da yaptıracağım, kendisi karşılıyor, bugün de 3-4 sefer aradı 'arabanı çektirdin mi, halledeceğim, vatandaşımızı mağdur durumda bırakmayız, bir sıkıntı yaşama, çoluğun çocuğun var gereken ne varsa yapacağım' dedi.

"KENDİSİ İLGİLENİP YAPACAK"

Tutanak tutturmadım, sadece ben alttan çıkıyordum o da öte taraftan geliyordu, görünmez kaza, olan oldu arabacılık bu. Yiğit Bey gereken ne varsa karşılarım; dedi, sen arabanı çektir sıkıntı yok dedi, ben de tanıdığım için Yiğit beyi sıkıntı olmayacağını düşünüp zabıt tutturmadım. Şimdi ben bunun zaptını tuttursam gidip eksper bekleyecektim, en az 10 gün zararım olacaktı, tutturmadım, kendisi ilgilenip yapacak.

"ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN"

Yemin ederim ki oradakilerin dedikleri şeyler tamamen akılsızdır. Yanlış yaptılar, insan karalamak bu kadar kolay değil. Ha belki diyeceksiniz Yiğit Bey senin zararını karşılıyor diye savunuyorsun. Alakası yok. Ben başbakan da olsa karşısına çıkar konuşurum haklıysam yani. O yüzden Allah bin kere razı olsun kendisinden diyorum. Eğer yazarsanız da ona binlerce kere teşekkür ettiğimi söyleyin."

"BUNU ASLA DEĞİŞTİREMEZLER"

Yiğit Bulut Twitter'da yaptığı açıklamada taksicinin aksine "zabıt tutuldu" tutulduğunu belirtirken şunları yazdı: "Taksi şoförünün etrafını saran eli içki şişeli kişiler, şoförü 'alkollüydü' diye zorlayarak darp etmeyi deniyorlar. Olayla ilgili tüm işlemler, zabıtlar, testler yapılmış olup, olayı çarpıtmaya çalışanlar hakkında da gerekli hukuki işlemler başlatıldı. Herkes şunu iyi bilsin, göklerden gelen bir karar vardır ve bunu asla değiştiremezsiniz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yiğit Bulut İstanbul Kadıköy Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title