Haberler

Yığılca dernekleri iftarda bir araya geldi

Güncelleme:

Yığılca dernekleri düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yığılca dernekleri düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş ve Belediye Başkanı Rasim Çam'ın önderliğinde ilçede bir araya gelen dernek yöneticileri ve üyeleri birlikte iftar yaparak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Altuntaş, yaptığı konuşmada, dernek başkanlarını bir arada görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Değerli başkanlarımızı bir arada görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sizler bulunduğunuz bölgelerde Yığılcalı gurbetçilerimizi temsil ediyorsunuz. Eksiksiz katılmanız bir arada olup önümüzdeki süreçte de birlik ve beraberliğinizin daim olmasını dilerim. Allah niyetlerinizi kabul etsin." dedi.

İftar sonunda son aşmamasına gelinen 1. Yığılca Festivali'nin tarihi ve içeriği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İftara, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yılgın ve Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılca Eğitim Kültür Turizm Derneği Başkanı Gökhan Alkan, Yığılca Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veli Vergili, Yığılca Hizmet Derneği Başkanı Hüseyin Dağdelen, Yığılcaspor Kulübü Başkanı Uğurcan Çamlı, Yığılca Eğitim Kültür Dayanışma ve İnsani Yardım Başkanı Fahri Altınkayık ve Ahmet Kuşcu, Karadeniz Ereğli Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım, Bolu Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Şahin, Gebze Çayırova Darıca Dilovası Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı, Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş, Körfez Düzce ve Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fettah Gürbüz katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Rasim Çam İftar Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title