Haberler

Yığılca'da Seçim Güvenliği Toplantısı

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili genel seçimleri öncesi Yığılca Kaymakamlığında Seçim Toplantısı düzenlendi.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili genel seçimleri öncesi Yığılca Kaymakamlığında Seçim Toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık Makam Odasında yapılan toplantıya Kaymakam Furkan Sancaktutar, Jandarma Komutanı Mansur Çağan, İlçe Emniyet Amirliği Seçim Koordinasyon görevlisi Selahattin Orhan, Ak Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, CHP İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın katıldı.

Toplantıda 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmalarının sukunet ve güvenlikli bir ortamda geçmesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Siyasi parti İlçe Başkanları seçim çalışmaları esnasında herhangi bir sıkıntıya mahal vermeyeceklerini, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği ile uyum içinde çalışacaklarını, Ülkemizde meydana gelen son terör olayları sebebiyle seçim çalışmalarının çok hareketli geçmeyeceğini, çalışmalarda herhangi bir problem olmadığını beyan ettiler.

Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı ise seçim öncesinde ve sonrasında seçimlerin güvenlikli olması için gerekli tedbirlerin alınacağını, seçim plan ve programlarının hazır olduğunu ifade ettiler.

Kaymakam Furkan Sancaktutar toplantı sonunda İlçe Başkanlarına ve güvenlik güçleri görevlilerine seçim çalışmalarında başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title