Haberler

Şanlıurfa'da YGM Bu Kez, Engelsiz Yaşam Merkezinde

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri, Karaköprü ilçesindeki Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Şanlıurfa İl Müdürlüğü'ne bağlı Karaköprü Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Hayata dezavantajlı olarak başlayan gençlerin; değerli olduğunu, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve onlarla güzel bir gün geçirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette YGM halk oyunları ekibi davul zurna eşliğinde yöresel halaylarla gençlere renkli anlar yaşattı.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli , "Gençlere yönelik hizmet veren Gençlik Merkezimizin engelli gençleri ve korunmaya muhtaç kızlarımızı unutmadığını göstermek, onların yaşıtlarıyla eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak, bu sayede kamuoyu duyarlılığını artırmak istedik. Tebessüm eden yüzlerden de bunu başardığımızı anladık.'' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Dezavantajlı gençlerin hayata uyumu ve topluma kazandırılması açısından çalışmalar yapan rehabilitasyon merkezlerimizle işbirliği yaparak çalışmalarına destek olan YGM her zamanki gibi sosyal ve kültürel yönünü bu faaliyetiyle yeniden ortaya koymuştur. Gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik ve gösterdiği duyarlılık sebebiyle YGM ailesini kutlarım" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Karaköprü Yenişehir Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title