Haberler

Yetiştirme Yurdunda Kalan Kızlara Tecavüz İddiası

Kahramanmaraş'ta, Bir Yetiştirme Yurdunda Kalan Biri 15 Diğeri 14 Yaşındaki Kızlara Tecavüz Ettikleri İddia Edilen 2 Kişi Tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta, bir yetiştirme yurdunda kalan biri 15 diğeri 14 yaşındaki kızlara tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan H.M. (15) ile F.C. (14), hafta sonu Atatürk Parkı'nda tanıştıkları İ.Ç. (22) ve A.B. (23) isimli şahıslarla Kahramanmaraş Kalesi'ne çıkarak bir süre sohbet etti. Bir gün sonra İ.Ç., kızlarla çarşıda tekrar karşılaştı. İ.Ç., bir süre çarşıda dolaştıktan sonra kızları E.Ç.'ye ait eve götürdü. İddiaya göre İ.Ç. ve A.B., burada kızlara tecavüz etti. Akşam yurda dönen kızlar, yurt yetkililerine tecavüze uğradıklarını söyledi. Bunun üzerine yurt görevlileri, tutanak tuttuktan sonra emniyet müdürlüğüne müracaat etti. Ahlak Bürosu dedektifleri, yaptıkları çalışmayla İ.Ç., A.B. ve E.Ç.'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İ.Ç. ve A.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yer temin etmek suçundan adliyeye çıkarılan E.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

(ACB-MT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title