Haberler

Yetiştirme Yurdu'ndaki Konserde Çocuk ve Gençler Doyasıya Eğlendi

Denizli Belediyesi Gençlik Meclisi, Denizli Yetiştirme Yurdu'nda Düzenlediği Konserle Çocukları ve Gençleri Gönüllerince Eğlendirdi.

Denizli Belediyesi Gençlik Meclisi, Denizli Yetiştirme Yurdu'nda düzenlediği konserle çocukları ve gençleri gönüllerince eğlendirdi.

Denizli Belediyesi Gençlik Meclisi, Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukların ve gençlerin eğlenebilmeleri amacıyla konser düzenledi. Yurttaki konsere Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın'ın yanısıra yurt yetkilileri ve yurtta kalan çocuklar katıldı. Aralarında üniversite ve liseden çok sayıda öğrencinin yer aldığı gençlik meclisi üyeleri, yanlarında getirdikleri çeşitli ikramları yurtta kalanlara verdi. Konserde, Pamukkale Üniversitesi Gençlik Konseyi üyeleri ise birbirinden güzel şarkılar söyleyerek yurt sakinlerini coşturdu. Kimi zaman şarkılara eşlik eden, kimi zaman da yerinde duramayıp sahneye çıkan çocuklar ve gençler doyasıya eğlendiler.

Denizli Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Paksu, yurtta kalanların bir günlüğüne de olsa güncel yaşamlarından uzaklaştırıp eğlenmeleri için konser düzenlediklerini, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

(SK-AV-Y)

08.01.2007 15:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title