Haberler

Yetimler, Birlik Vakfı İftarında Buluştu

Birlik Vakfı Antalya Şubesi'nce düzenlenen geleneksel iftar programında bu yıl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklar misafir edildi.

Birlik Vakfı Antalya Şubesi'nce düzenlenen geleneksel iftar programında bu yıl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklar misafir edildi.

Antalya Öğretmenevi'nde düzenlenen iftara 200'e yakın sevgi evlerinden çocuğun yanı sıra, Akdeniz Üniversitesinde okuyan yabancı uyruklu öğrencilerle, AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani ve Mustafa Köse, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Birlik Vakfı kurucu üyeleriyle Nasuh Boztepe, Mustafa Helvacıoğlu ve Tülay Babuşçu ve çeşitli kurum temsilcileri katıldı.

Birlik Vakfı Antalya Şube Başkanı Bekir Asri, yıl başından bu yana kültürel ve milli değerlerin korunması ve yaşatılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"Çanakkele Ruhu ve Gençlik", "Abdülhamit Han'ı anlamak" konulu yarışmalarla gençlerin milli değerlerine nasıl sahip çıktıklarına şahit olduklarını kaydeden Asri, gösterilen katılımın ve ilginin bunun en somut göstergesi olduğunu belirtti.

İslam dünyasında yaşananlar başta olmak üzere Doğu Türkistan'daki gelişmelere de duyarsız kalmadıklarını vurgulayan Asri, topluma malolmuş bir sivil toplum örgütü olarak bu konulardaki tepkilerini çeşitli şekillerde ortaya koyduklarını ve koymaya devam edeceklerini kaydetti.

Bu ramazanda yetimleri misafir ettiklerini, ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Asri, "Milli ve manevi değerler altında insanları birlik olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

İftar duasının ardından program sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Samani Ak Parti Akdeniz Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title